cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung s21 5g ara ara kendine reset atıyor

(Topic created on: 06-10-2023 12:17 AM)
191 Views
vedatsamsungS21
Active Level 7
Options
Galaxy S

image

11 Comments
TeknoB
Active Level 10
Galaxy S
Cihazın anakartının kontrolü gerekli daha önce bu sorun bende de vardı anakart değişimi yapıldı
Galaxy S
Uzaktan kontrol talebi oluşturdum olmazsa servise vereyim
TeknoB
Active Level 10
Galaxy S
Uzaktan kontrol cihaz için sadece sıfırlama gibi işlemler yapabilir cihazın sorunlarını ancak servise ile görüşerek yaptırabilirsiniz
0 Likes
Galaxy S
O zaman servis yolu göründü bana garantisi bitmeden götüreyim fatura kutu falan istiyor mu servis
TeknoB
Active Level 10
Galaxy S
Fatura kutu yeterli bazı yerlerde gerek olmuyor ama isteyebilir yine de yanınız da bulunsun
0 Likes
Galaxy S
Ve arka kapağı çok **bleep**
0 Likes
Cank24
Active Level 5
Galaxy S
Son güncellemeler yüklendimi? Samsung bunun için düzeltme yapmıştı
Galaxy S
Mayıs güncellemesi yüklü su anda
0 Likes
Adanaliisot
Active Level 10
Galaxy S
Avrupa'da iki tane Mayıs guncellemesi yayimlandi , yayımlanan ilk güncellemede böyle kendiliginden yeniden başlatma sorunu vardı ( ki ben de yaşadım bu sorunu ) sonra o güncellemeyi geri çektiler ve başka bir tane daha yayınladılar ardından sorun çözüldü . Gelelim bunun konumuzla alakasına . Samsung tr S21 cihazında güncellemeleri 1-1,5 ay geriden takip ediyor dolayısı ile tr sunucusunda ilk mayis güncellemesi daha yeni yayimlandi yani hatalı olan Mayıs güncellemesi tr'ye daha yeni geldi , eğer biraz beklerseniz ( Avrupa'daki gibi 2 hafta sonra mi yayimlanir yoksa yine 1-1,5 ay sonra yayımlanir bilemem ) hatanın duzeltildigi 2.mayis yamasını yükleyebilirsiniz . Yani hastanızın nedeni muhtemelen bundan kaynaklanıyor