cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung s serisi için mini yi geri getirmeli

(Topic created on: 03-26-2024 10:30 PM)
294 Views
Denoiz
Active Level 6
Options
Galaxy S
(Galaxy mini yi dönem gereği dahil etmiyorum) Samsung S serisi mini telefonunu s3 ile tanıttı sonra s4 sonra s5 idi, yanlış hatırlamıyorsam s4 mini plus gibi bir modeli daha vardı her neyse, sonra s6 çıktı çıkmadan önce mini söylentileri vardı ama mini çıkmadı birdaha belki ara modellerinde çıkmıştır ama s serisi için devamı gelmedi.

Zamanında bu telefonlar gerçekten çok kullanışlıydı o zamanın s telefonları da tombul tombul oluyordu 😄 mini daha zarif ve fit idi.

Şu zamanda gerçekten küçük kompakt aynı zamanda elegant ve kullanışlı bir telefon olmalı evet bunu samsung yapabilir. Çünkü saydığım kriterler samsung s serisi telefonlarına has birşey. 
Ayrıca mini telefonlar asıl ana modele kıyasla düşük fiyata sahipti örnek veriyorum s4 zamanında 1900 tl diyelim s4 mini 1.100 veya 1.200 tl gibi biraz daha düşük maliyet ile satılıyordu 2014 yılında vatan bilgisayarda hatırladığım kadarıyla satın aldığımız fiyat 1.200 gibiydi. 
.
Velhasıl kelam Samsung ana S serisine mini konfigürasyonunu ekleyerek 4. Seçeneğini (fe saymıyorum) sunabilir bu sayede daha çok kişi s serisi deneyimini yaşayabilir sırf bunun için değil insanların elinde kaba saba tabak gibi telefonlar görmek yerine mini telefonları görmek daha hoş olur.
Eski güzel günleri hatırlayın.
Yorumlarınızı bekliyorum tartışalım. 
39 Comments
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy S
Okumadan Cevap verebilirim kardeşim kesinlikle gelmesi gerekli. 😊

Bi aralar benimde aklıma Geliyordu Mini serisi tekrardan S23'ün Küçüğü olarak çıkabilir diye.

S10E'yi çok beğenirim, S10Plus'da öyle. 👍
Ama Maalesef şuan da Öyle bir fikirleri yok belki Fazla Küçük telefona İstek artarsa S26 Serisinde Deneyebilirler. Yada Fe'leri Daha küçük boyutta çıkarmayı da Deneyebilirler.
Emirhan_S23
Active Level 10
Galaxy S
İyide s23 ve s24 gayet küçük ve kompakt zaten daha ne kadar küçülebilir hocam bence gereksiz olur mini
Denoiz
Active Level 6
Galaxy S
Seçenek için söyledim , s serisinde modeller arası kısıtlama yok ama mini ile daha ekonomik bir telefon gelebilir.
Emirhan_S23
Active Level 10
Galaxy S
Anladım hocam okudum baştan sona ama boyuyu biraz daha küçültüp fiyatı düşüncelerini sanmıyorum çünkü bunun için sen fe yi ayrı tutmuşsun ama daha düşük fiyata s serisini görsünler diye fe çıktı zaten (s25 mini gelse ne bileyim 5.7 inç ekran ve fe fiyatında gelse) satar mı s25 den çok satar bence ama samsung getirmez gibi
Denoiz
Active Level 6
Galaxy S
😄 boyut pek fiyatı etkilemez zaten mini telefonlarda kamera pek iyi değildi zaten kamerdan feragat edilebilir.
Emirhan_S23
Active Level 10
Galaxy S
Heh bende onu söylemeye çalışıyorum yani 5.7 inç olarak gelse özellik olarak s25 in biraz altında bir işlemci ve kamerayla gelse olabilir ama s25 mini serisi %99 ihtimal ile maliyeti düşürmek adına ex işlemciyle gelir exynos işlemciler hala sd göre fazla güç tüketiyor boyutu küçültüp kaç mah pil koyacak max koyacağı 3500 bu pilin de gideceği süre s22 süresi 5 6 saat filan o yüzden akıllıca olmaz
Denoiz
Active Level 6
Galaxy S
Orta yolu bulduk 😄 Samsung doğru bir karar aldı bence kendi işlemcisini kendi telefonlarına daha optimize hale getirebilir. Zamanla gelişecek elbet.
Rekabet de önemli kriter.
0 Likes
Emirhan_S23
Active Level 10
Galaxy S
Bilmiyorum gelişebilir tabi ama ex un hala sd seviyesine hatta üstüne çıkabileceğini sanmıyorum umarım ben yanılırım
0 Likes
Denoiz
Active Level 6
Galaxy S
Umarım yanılırız , s serisi telefona geçeceğim ama bu işlemci konusu canımı sıkıyor.