Sim kartımı değiştim ve sağ üstte sadece acil aramalar uyarısı gitmiyor , ne yapmalıyım? View Post
Sim kartımı değiştim ve sağ üstte sadece acil aramalar uyarısı gitmiyor , ne yapmalıyım? View Post
klavye bazen basiyor bazen basmiyor birine bir mesaj yazacağım müddette sanki ekranım kırıkmış gibi harfleri algılamıyor. cihazım daha 2 aylık bu... View Post
Fabrika Ayarlarına Rağmen Düzelmeyen VİDEO ÇÖKMESİ ve SİSTEM DONMASI [ÇÖZÜLDÜ!] Merhaba arkadaşlar, Günlerdir süren ve fabrika ayarlarına sıfırlama... View Post
Tam şarjdan itibarem full whatsapp açık halde pil kullanım süresi. View Post
Arkadaşlar işaretin uçlarında sağlığı üstte pil ve sol üstte saat var sadece gri tonda belli oluyor dikkatli bakınca gozukuyor amoled yanığı mı... View Post
Arkadaşlar merhaba instagram a hangi çözünürlük te video atabiliriz 4k 30fps atarsak story e kalite düşermi s23 View Post
Kameramdan memnun değildim chat gpt ve geminiyle çözmeye çalıştım onlara ss attığımda kameranın aslında google destekli gcam olduğunu söylediler ve... View Post
S23 kullanıyorum 2.5 senedir garantisi bitti batarya değiştirme ihtiyacı duyuyorum sanki telefonum %6 şarj gösteriyordu şarja taktım bi anda %26 oldu... View Post
55bin tiye 24ultra mantıklı mi sizce ? Cihazım s24 . S26ultra bekliyordum fakat cok aman aman donanımsal değişiklik yok gibi View Post
| Subject | Likes |
|---|---|
| 25 | |
| 16 | |
| 14 | |
| 14 | |
| 14 |
| User | Likes Count |
|---|---|
| 1518 | |
| 865 | |
| 641 | |