cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Yd s24 ultra tr den alınır mı?

(Topic created on: 03-26-2024 02:06 AM)
2840 Views
aordu41
Active Level 7
Options
Galaxy S
Yd s24 ultra almayı düşünüyorum ve istanbulda bazı telefoncular kapalı kutu olarak satıyor onlar hakkinda bir bilginiz varmı?
Malum vergiler dolayisiyla 70k vermeyi içim el vermiyor. 35 40k arasına satılıyor istanbulda.
Acaba bunlar dolandırmaya mı çalışıyor milleti yoksa doğru düzgün s24 ultra satıyorlar mı?

10 Comments
YunusEmreMer
Active Level 4
Galaxy S
Yd s23U satın aldım ve baya mutluyum garantiden de şüphe edersen kasko yaptırabilirsiniz
0 Likes
aordu41
Active Level 7
Galaxy S
Türkiye içerisinden telefoncu mağazalarında satan kişilerden mi aldınız acaba?
0 Likes
aordu41
Active Level 7
Galaxy S
Garantiden şüphe etmiyorum orasını gözümden çıkardım zaten.
0 Likes
YunusEmreMer
Active Level 4
Galaxy S
İstanbuldan aldım ve gittiğinizde kontrol için telefon açık geliyor. Ama kullanılmamış olduğunu söylüyorlar. Yani 0 kapalı kutu hali hazırda açık şaşırmayın diye söylüyorum. Hiç bir kullanım emaresi görmediğim için ben aldım. Ve evet telefoncudan bahçelievlerden aldim
aordu41
Active Level 7
Galaxy S
Teşekkür ederim anlattığınız için çok yardımcı olacak bana.
Motun
Active Level 8
Galaxy S
Güvenilir yer bulun sıkıntı olmaz.
Galaxy S
Alınır
0 Likes
iankovicc
Active Level 1
Galaxy S
Ben S23 ultra aldım, kapalı kutu. Cihaz sadece yd, hiç bir sıkıntı yok. 30k kar ettim. Bence en iyisi
Ersn23ultr
Active Level 6
Galaxy S
Hocam bende dolap uygulamasından aldım s23 ultra mi 12 ram 256 romlu model sadece cihazi kutusunu acip oda tek tarafindan imei atıyorlar gönderiyorlar kapanma derdin olmadan kullanıyorsun 1 aydır kullanıyorum müthiş cihaz güncelleme 6.0 i kurdugum gun aldi arti 4.5 g li imei si atiyorlar cekim sorunsuz e devletten kontrolde ettim istersen aldığım yeri paylaşırım arkadaşın 600 un üstünde satışı var bu şekilde iraktan geliyor cihazlar benim cihaz birleşik Arap emirlikleri Avrupa sürüm yanliz s24 ultra şuan imei kayıt ücreti çok yüksek 10 bin TL civarı dusecek ama bir kac ay surer dedi aldigim yer ondan bende s23 ultra aldım onda 1500 TL kayit ucreti bana 29 a geldi fiyat olarak ama simdi bir tık artmış bilginiz olsun