cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung batarya / şarj sorunu çözümü.

(Topic created on: 11-03-2024 11:30 PM)
97 Views
isma1st
Active Level 1
Options
Galaxy S
Merhaba arkadaşlar ben bir s23fe kullanıcıyım. S23fe kullanan arkadaşlar bilirki sarjimiz çabuk bitiyor ve bu durum oldukça can sıkıcı. Bunun çözümünü bulmuş birisi olarak 2 gündür sarjim 7 saat ve üzeri gidiyor. Hemde güç tasarufuna almadan 2 hat takılı ve mobil verim açıkken kullanıyorum. 

Çözüm:

Öncelikle telefonumu pcme yedekleme yapıp sıfırladım. (Hardresetde atabilirsiniz) sonrasında yedeklerimi aldım ve bataryami 0 olana kadar kullandım. Daha sonrasında geceden kapalıyken sarja takıp sabah sarjdan çekmeden telefonumu açtım. Bu işlemi 2 gün tekrarladim ve şuan 4. Gündeyim bataryam 4 gündür Maşallahı var. Bütün özellikleri aktıf bir şekilde kullanıp sarjimi bitiremedim bile şuan bunu yazarken gece 11 ve sarjim 35. Sabah saat 7 de telefonumu açtım. Sevgili samsung kullanıcıları ben başardım ve sizinle paylaşmak istiyorum. Hepnizi saygıyla selamliyorum.

image

8 Comments
YağızA255G
Active Level 4
Galaxy S
Diğer kullanıcılar için çözüm bulup paylaşmanız çok iyi 😊🔥
necipuysal
Beginner Level 2
Galaxy S
S24 kullanıyorum şarj soketinde sıkıntımı var bilemiyorum şarj aleti tutmuyo
isma1st
Active Level 1
Galaxy S
İnstagramdan yazarmisiniz?
0 Likes
müyyü
Active Level 5
Galaxy S
Bende 0 kadar kullanıp yani kapalı sarz edip dolunca açıyorum 6.5 ,,7 saat civarı 120hz internet açik kullanıyorum.
4 aylık telofon S23FE.
0 Likes
isma1st
Active Level 1
Galaxy S
Sıfırlama yapmanızı tavsiye ediyorum. Şuan **bleep** olarak sarjim 24 ve 9 saat üzeri ekran süresi aldım (mobil legands de 3 tur oynadım)
0 Likes
avcibeyt
Active Level 6
Galaxy S
Aradığım bilgi 🙏
Solution
replagg
Active Level 5
Galaxy S
Smart tutorsa ile pil sağlığınız yüzde kaç baksanız iyi olur çunku bende A24 var 10 saat ekran süresi alıyorum s serisi bir telefonun bu kadar az şarji gitmesi normal değil
0 Likes
isma1st
Active Level 1
Galaxy S
96 batarya sağlığım var