WildGoose
Beginner Level 2
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Merhabalar arkadaşlar,
Bu günlerde belkide çoğunuzun uğraştığı ama çözüm bulamadığı o mükemmel sorun ile ilgili, çözümü bulan bir arkadaşımız var ise cevabını beklemekteyim.
Bizim vatandaşın geçenlerde ilk defa batarya sıfırlandı, sabah uyanıp şarja taktığımda o müthiş sıvı uyarısı ile karşılaştım ve Samsung wireless power bank ile vurdurmak suretiyle cihazı çalıştırıp kabloyu taktım ve hiç bir müdahaleye gerek kalmadan şarj oldu nemden dedim aldırmadım. Sonra birkaç kez daha aynı senaryo olunca işkinlendim ve Google hz. Ne sordum ki vatandaşın böyle bir sıkıntısı varmış. Usb bellek temizleme vb. çözümler denenmiştir.
Kırcalamalarım sonunda bu kapalıyken şarj almıyor. Bildiğin pil seviyem yüksekken kapatıyorum şarj alan telefon almamaya başlıyor. Merak edip hangi bölümden sonra şarj olacağını tespit etmeye çalıştığımda ise ;
DURUM
1. Kapalı - SIVI VEYA YABANCI MADDE UYARISI
2. Pin kodu ekranı - SIVI VEYA YABANCI MADDE UYARISI
3. İlk açılış ekran pin sorgu ekranı - SIVI VEYA YABANCI MADDE UYARISI
4. İlk ekran kilidi açılışı sonrası - Şarj oluyor.
Bu sıralamada belli şarj yüzdelerinde deneme yaptım ama sabit bir durum söz konusu olmadan 10 denemenin 9u uyarı olarak gerçekleşti.
Saygılarımla.
1 Comment
WildGoose
Beginner Level 2
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
07-20-2024 04:14 PM in
Galaxy S
Güncelleme:
Arkadaşlar samsung marka şarj cihazları hariç bu hatayı almıyorum. Şuan ne yaşıyorum onuda bilmiyorum. Resmen markanın kendi şarj cihazı dışında problem yaşamadım. Emin olmak için power bank ve şarj aletinin kablolarını arasında değiştirerek yaptım ama nafile hata resmen samsungun kendi telefonları için ürettiği hızlı şarj cihazı ve diğer şarj ekipmanları dışında kalan ekipmanlarda yaşanmıyor. Denediğim şarj cihazları Huawei ve xiaomi.
Arkadaşlar samsung marka şarj cihazları hariç bu hatayı almıyorum. Şuan ne yaşıyorum onuda bilmiyorum. Resmen markanın kendi şarj cihazı dışında problem yaşamadım. Emin olmak için power bank ve şarj aletinin kablolarını arasında değiştirerek yaptım ama nafile hata resmen samsungun kendi telefonları için ürettiği hızlı şarj cihazı ve diğer şarj ekipmanları dışında kalan ekipmanlarda yaşanmıyor. Denediğim şarj cihazları Huawei ve xiaomi.