Privacy Display özelliğinin bizlere sunduğu seçenekleri görmeniz için bu görselleri sizinle paylaşıyorum. Bu özellik ne yazıkkıs26/s26+... View Post
Privacy Display özelliğinin bizlere sunduğu seçenekleri görmeniz için bu görselleri sizinle paylaşıyorum. Bu özellik ne yazıkkıs26/s26+... View Post
Arkadaşkar s25 plus cihazımda one ui 7 kurulu,one ui 8 e geçmelimiyim ? Pil performans vs nasıl,yazılım oturdu mu ? Yoksa one ui 8.5 i beklemem daha... View Post
S25 fe aldım 45wlık şarj cihazıyla şarj ederken süper hızlı şarj 2.0 demiyor. Orijinal şarj cihazı mı lazım onun için View Post
Şubat ayı güncellemesi View Post
Arkadaşlar iyi günler s24 kullanıyorum cihazı alalı 2 yılı geçti şarj süresi normal mi sizce. Sosyal medya ve bazı küçük oyunlar oynadım. Birde... View Post
Dolby atmos, s23 fe cihazımda kulaklığım için çalışmıyor yani profiller arası geçiş yapabiliyorum ayar aktif fakat müzik,ses ve otomatik profilleri... View Post
Sınırlı süreli fırsatları kaçırmayın.Ön Sipariş Ver Görseller temsilidir. Kampanya 25 Şubat - 17 Mart 2026 tarihlerinde seçilii Galaxy S26 Serisi... View Post
Şimdi S pen varken suya girince s pen bozulur mu yoksa suya girmek için s peni mi çıkartacaz bu nasıl birşey 😂 garantiye nasıl anlatacaz... View Post
Sonunda akıllarına geldi guncelleme göndermek. View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 1494 | |
| 1163 | |
| 877 | |
| 814 | |
| 808 |
| User | Count |
|---|---|
| 31 | |
| 27 | |