cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung S24 Ultra Mobil Ağ sorunu

(Topic created on: 04-23-2024 07:00 PM)
4410 Views
AliIstanbul
Active Level 1
Options
Galaxy S

Merhaba,

S24 Ultra aldım bir hevesle ancak bir süredir (güncellemeden sonra) Mobil Ağ bağlanmıyor. Ayarları sıfırlama dahil, pil optimizasyonu kapatma dahil bir sürü saçma sapan şey denedim. Hiçbir faydası olmadı. Bu arada telefonu alalı bir kaç ay oluyor, güncellemeleri sürekli yükleme diyordum, zırt pırt güncelleme çıktığı için yanlışlıkla bastım ve yüklendi, o zamandan beri de sorun yaşıyorum. Telefonu restart edince düzeliyordu, şuanda restart edince de düzelmiyor, nitekim düzelsin diye bir güncelleme daha yükledim, daha kötü oldu. Samsung ne yapmaya çalışıyor acaba? İnanın sıktım sıyrıldı artık. Samsung Account verileri yurt dışına çıkarılmasına izin vermeden açılamıyor. Bu da başka sorun. Bir daha Samsung almam bu çok net, ama bu sorunu nasıl çözecek? Telefonu iade edebilir miyim? 2 ay oldu alalı.

Tam bir hayal kırıklığısın Samsung, daha ne kadar pişman edeceksin

0 Likes
18 Comments
GalaxyM14
Active Level 6
Galaxy S
İlk 6 ay hatalı ürünleri iade hakkı var. iade edebilirsin veya cihazda sorun varsa değişim isteyebilirsin.
0 Likes
AliIstanbul
Active Level 1
Galaxy S
Sen memnun değilsen cihazdan iade edebilirsin. Sorun olup olmaması önemli değil. Madem iade etmek istiyorsun, kesin sorun vardır. Yoksa insan neden iade etsin aldığı cihazı.
0 Likes
AliIstanbul
Active Level 1
Galaxy S
sekobaskan
Active Level 10
Galaxy S
Dediğin sorunu bende olan soruna benzettim biraz evden çıkıyorsun mesela WiFi kopuyor ya hücresel açık olsa bile çalışmıyor İnternet e girmiyor ucak moduna alıp kapatıyorum öyle düzeliyor
0 Likes
sekobaskan
Active Level 10
Galaxy S
WiFi den uzaklaştığını an hücresel de açıksa bu durum oluyor arada sırada
0 Likes
AliIstanbul
Active Level 1
Galaxy S
Güncellemeden sonra bozuldu. Samsung Bilerek telefonları bozuyor.
0 Likes
sekobaskan
Active Level 10
Galaxy S
Yazılımsal bisey evet bazen düzgün çalışan şeyler bozuluyor s24 ultrayi satıp kaçak mi ultra 14 mu alsam diye düşünüyorum
0 Likes
sekobaskan
Active Level 10
Galaxy S
Kamerası falan iyi de her şeyiyle iyi de böyle hatalar oluyor arada sırada
0 Likes
AliIstanbul
Active Level 1
Galaxy S
Ben bir daha samsung almam, bunu da erken siparişten aldım, bizzat samsung türkiye sitesinden. Tam bir hayal kırıklığı.
0 Likes