cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung S24 Ultra Mobil Ağ sorunu

(Topic created on: 04-23-2024 07:00 PM)
4406 Views
AliIstanbul
Active Level 1
Options
Galaxy S

Merhaba,

S24 Ultra aldım bir hevesle ancak bir süredir (güncellemeden sonra) Mobil Ağ bağlanmıyor. Ayarları sıfırlama dahil, pil optimizasyonu kapatma dahil bir sürü saçma sapan şey denedim. Hiçbir faydası olmadı. Bu arada telefonu alalı bir kaç ay oluyor, güncellemeleri sürekli yükleme diyordum, zırt pırt güncelleme çıktığı için yanlışlıkla bastım ve yüklendi, o zamandan beri de sorun yaşıyorum. Telefonu restart edince düzeliyordu, şuanda restart edince de düzelmiyor, nitekim düzelsin diye bir güncelleme daha yükledim, daha kötü oldu. Samsung ne yapmaya çalışıyor acaba? İnanın sıktım sıyrıldı artık. Samsung Account verileri yurt dışına çıkarılmasına izin vermeden açılamıyor. Bu da başka sorun. Bir daha Samsung almam bu çok net, ama bu sorunu nasıl çözecek? Telefonu iade edebilir miyim? 2 ay oldu alalı.

Tam bir hayal kırıklığısın Samsung, daha ne kadar pişman edeceksin

0 Likes
18 Comments
Galaxy S
Merhaba

Cihazınızın kontrol edilebilmesi için dilerseniz; Samsung Members>Destek>Geri bildirim gönder başlığı>Hata Raporları>"veri" bölümünden sorunu ayrıntılı olarak yazarak, sistem kayıt verilerinizle birlikte ''Gönder'' butonuna basınız.

Birkaç dakika içinde Hata Raporu, sistem kayıt verileriyle beraber gönderilecektir.

Gerekli kontroller sağlanarak, kısa bir süre içinde size, yazılı olarak bilgilendirmesi sağlanacaktır.

Hata raporu göndermek için linki inceleyebilirsiniz;

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Ayrıca bu durum için cihazda sıfırlama işlemi deneyebilirsiniz.

İşlem için cihazın dahili hafızasında bulunan rehber, resim, müzik, video vb. önemli dosyalarınızı yedek aldıktan sonra cihazdan, SIM kartı ve hafıza kartını çıkartınız.

Daha sonra; Ayarlar>Genel Yönetim>Sıfırla>"Fabrika Ayarlarına Sıfırla" diyerek cihazınızı, fabrika ayarlarına geri döndürebilirsiniz.

Sorunun devamı hâlinde, cihazınızın kontrol edilebilmesi için, cihaz içerisindeki verilerinizi yedek alarak, en yakınınızdaki Samsung Yetkili Servis merkezini ziyaret ediniz.

Çevrenizdeki Samsung Yetkili Servisler'ini bulabilmek ve konu hakkında bilgi edinebilmek için linki inceleyebilirsiniz:
https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Verilerinizi yedeklemenizin iki yolu vardır:

1- Verilerinizi Microsoft OneDrive'a yedekleyebilirsiniz. Ayarlar>Hesaplar ve Yedekleme>Samsung Cloud>Ekranın sağ üst köşesinde bulunan üç nokta>OneDrive ile bağlan>Koşulları kabul edip bağlan>Hesapları Bağla>Mevcut Hotmail hesabı ve şifresini girin>Kabul et>Hesaplar Bağlanıyor yazısı gelecektir. İleri ögesine dokunduktan sonra kurulum işlemleri tamamlanmış olacaktır.

2- Aşağıdaki link üzerinden bilgisayarınıza "Samsung Smart Switch" programını indirerek, data kablosu ile verilerinizi bilgisayarınıza yedek alabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/smart-switch/

Not:

• Cihaz içerisinde yer alan "Güvenli Klasör" uygulamasını kullanıyorsanız eğer, cihaz verilerinden ayrı olarak yedeklemeniz gerekir.

• Güvenli Klasör'ün yedekleme özelliği 2021'den beri piyasaya sürülen Android R OS tabanlı Samsung mobil cihazlarında artık mevcut değildir. Her uygulamanın "Smart Switch" veya yedekleme özelliğini kullanarak gerekli verileri yedeklemenizi öneririm.

Yedeklemelerin görselli anlatımları için linki inceleyebilirsiniz:

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-can-i-back-up-my-mobile-phone/
Diğer kullanıcılarımızın kolaylığı için yorumumu 3 nokta üzerinden kabul edebilirsin teşekkürler iyi günler dilerim
0 Likes
AliIstanbul
Active Level 1
Galaxy S

Bunlar solution değil, fabrika ayarlarına sıfırlama hariç her tür sıfırlama yaptım. Samsung güncelleme zorbalığı yapmasa telefonu kullanmaya devam edebilecektim. Telefonu iade etmek için sizi dava edeceğim. Böyle saçmalık olmaz. Daha 2 Aylık telefonu neden servise götüreyim? Samsung u her yere şikayet edeceğim. Bu yapılan zorbalık başka birşey değil. Minik bir servet ödedim bu telefonu almak için. Apple dan kaçarken Samsung a tutulduk. Bu kadar kötü yazılımı olan bir telefon yok. 

0 Likes
Galaxy S
Kardeşim anladimda bana niye dava açıyorsun ben burada üyeyim
0 Likes
AliIstanbul
Active Level 1
Galaxy S

Dikkat etmedim  arada kaynadın. 

0 Likes
Galaxy S
Öyle oldu 😅
0 Likes
AliIstanbul
Active Level 1
Galaxy S
2 yıl hakkın var iade için, 14 gün değil. Ayrıca tazminat davası da açabiliyoruz.
0 Likes
AliIstanbul
Active Level 1
Galaxy S
Buna gerek yok. İade edebilirsin. Senin birşey ispat etmen gerekmiyor.
0 Likes
AliIstanbul
Active Level 1
Galaxy S
Tüketici mahkemesine git, iade almak zorundalar, üstüne de tazminat davası. Mis.
0 Likes
AliIstanbul
Active Level 1
Galaxy S
Bu arada samsung account yükledim ve verilerin yurt dışına çıkmasına izin verdim, düzeldi. Bilinçli olarak mobil ağı kapatıyorlar.
0 Likes