2 gündür Instagram'a giremiyorum, aklıma gelen her şeyi denedim. Uygulamayı silip yükledim, tüm uygulama ve telefon güncellemelerini yaptım,... View Post
2 gündür Instagram'a giremiyorum, aklıma gelen her şeyi denedim. Uygulamayı silip yükledim, tüm uygulama ve telefon güncellemelerini yaptım,... View Post
One UI 8.5'a geçilir mi? View Post
markası s23 fe 2 seneyi aşmış süredir kullanıyorum önceden çok hızlı bir şekilde şarj ediyordu ve şarj bildirimindeki zamanla doluyordu son zamanlarda... View Post
Bildirim çubuğunu indirince sol altta bildirim ayarları yazısı çıkıyor bunu kaldırabiliyor muyuz? View Post
Buds 4 kulaklık aldım. 3-4 gündür S25 ultra telefonumla kullanıyorum. Müzik dinlerken Samsung Codec UHQ teknoloji ile sesi çok net ve kayıpsız veriyor... View Post
Türkçe klavye kullanıyorum telefonum S25Fe emoji arama yerinde aratınca sonuç bulunamadı diyor aşağıdaki resimde kalp yazdım normalde çıkmadı ama... View Post
Kürsel çapta genişletmeye başlıyor samsung View Post
8.5den sonra pil problemi yaşayan varmi (sadece s25 kullanicilarina soruyorum) View Post
Samsung s25 ultra Arkadaşlar fotoğraf çektim samsung s25 ultra now nudge gelecek herhalde @samsung View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 1083 | |
| 1054 | |
| 874 | |
| 772 | |
| 756 |
| User | Count |
|---|---|
| 38 | |
| 27 | |
| 20 | |