cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung S23 Ultra - One UI 6.1 - Navigasyon Tuşu

(Topic created on: 03-30-2024 12:27 PM)
797 Views
gokhngulmz
Active Level 3
Options
Galaxy S
Navigasyon tuşu bozulmuş, iPhone gibi sadece aşağıdan çekme özelliği eklenmiş.. 
Alt barı gizleyip aşağıdan çekme özelliği kaldırılmış.. Yıllardır o şekilde kullanıyordum, telefonu kullanamıyorum.

Hayır ne olmuş olabilir de onu kaldırıyorsunuz..!
Geriye basmak için savaş veriyorsunuz..
Acil güncelleme ile düzenlenmeli.. 
13 Comments
VadimKM
Expert Level 4
Galaxy S
Merhaba,

Çubuğu gizlemek için öncelikle NavStar uygulamasını indirmelisiniz. Apkmirror'dan indirmeniz tavsiye ederim. (Ayrıca GoodLock uygulamasını da indirin NavStar'ı açabilmek için)

Sonra NavStar'a girin ve "enable extra gestures settings" ayarını açın.

Daha sonra telefonun ayarlarından navigasyon çubuğuna girip daha fazla seçeneğe basın ve hareket ipucunu kapatın.
VadimKM
Expert Level 4
Galaxy S
Bu uygulama Samsung'un resmi uygulamasıdır.
Emirhan_S23
Active Level 10
Galaxy S
Eywallah çok saol 🫡
gokhngulmz
Active Level 3
Galaxy S
Desteğinize çok teşekkürler ederim, gereksiz 3.parti uygulamaları telefona yüklemiyorum..
Samsung yama çıkarmalı..
VadimKM
Expert Level 4
Galaxy S
Gereksiz dediğiniz uygulama sizin sorununuzu çözüyor. Zevkler ve renkler tartışılmaz. 😊
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Aynen hocam 3 parti ile bu tür şeyler ben de yapmak istemiyorum orjinal yazılım da olması gerekiyor
nonamee_s23
Active Level 10
Galaxy S
Kanka samsungun kendi özelleştirme uygulaması olan goodlock tan navstar indirirsen telefonun ayarlar kısmına navigasyon tuşunu gizleme özelliğini getiriyosun. Bu uygulama çok da yabancı bi uygulama değil samsungun kendi uygulaması. Haklısın ben de çok kızıyorum keşke buna gerek kalmadan ayarlarda olsaydı ama klasik samsung işte..
0 Likes
Emirhan_S23
Active Level 10
Galaxy S
Bende yüklü hocam ben gitmedim o dediğinizi ss atabilir misiniz
0 Likes
nonamee_s23
Active Level 10
Galaxy S
Enable extra gesture özelliğini açınca telefonun ayarlar kısmında yine nav. Gizle seçeneği aktif oluyor. Eğer bu seçenek navstarda yoksa silip tekrar yüklemeyi dene bende öyle oldu.1711793963239_1711793963233_0.jpg
0 Likes