cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung Güvenlik Açığı

(Topic created on: 01-30-2024 12:39 AM)
588 Views
Cihan30
Active Level 2
Options
Galaxy S
(Samsung s22 ultra) güvenlik sorunu var. Yüz tanıma da kardeşlerim telefonun kilidini açabiliyor. Parmak izi kilidini de yeğenlerim dahi telefonu açabiliyor. Bu nasil bir güvenlik açığı insanlarla dalga mı geçiyorsunuz??

Dünya kadar para veriyor insanlar ama aile boyu güvenlik kilidini açabiliyorlar. @SamsungMobile telefonuna sahip herkesin bunu kontrol etmesi gerekiyor. 
19 Comments
Sisyphe
Expert Level 5
Galaxy S
Benim de başıma geldi
Cihan30
Active Level 2
Galaxy S
Yaklaşık 38 40 bin para verdik. Ama aile boyu telefonun kilidini acabiliyorlar. Belki yabancı biri de açabiliyor. Verdiğimiz para çöpe gidiyor. Tüm kullandığım ürünler Samsung ama bu kadar sorumsuz bir güvenlik açığı olacağını tahmin dahi edemezdim.
Sisyphe
Expert Level 5
Galaxy S
Haklısınız 🫡
haklisin
Active Level 9
Galaxy S
Cihazım Samsung Tab A9 sizinkinden daha kötü bir yüz tanıma sistemi olmasına rağmen kimse benim cihazımı açamıyor
Cihan30
Active Level 2
Galaxy S
Düşünün amiral telefon yaklaşık 40 bine mal.oldu ama donuyor güvenlik açığı var, pişman oldum.
haklisin
Active Level 9
Galaxy S
S22 serisi zaten pişmanlık. Samsung s22 serisine hiç önem vermiyor ve bakmıyor üvey evlat gibi davranıyor.
ben006
Expert Level 5
Galaxy S
Ayarlar / guvenlik/ biyometrik veriler orda 1 den fazla kaydedilmis bisey varmi varsa normal dediginiz
0 Likes
ben006
Expert Level 5
Galaxy S
Ve cok kurnaz insanlar bi yontemide var ayarlar / kilit ekrani / extend unlockgirin orda 3 secenek var rn usteki kapali altaki 2 si 0 demesi lazim
0 Likes
Cihan30
Active Level 2
Galaxy S
Hayır öyle bir durum yok, hele ki uzun süredir uzaktayım onların telefona girip yapması imkansız
0 Likes