cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung Güvenlik Açığı

(Topic created on: 01-30-2024 12:39 AM)
840 Views
Cihan30
Active Level 3
Options
Galaxy S
(Samsung s22 ultra) güvenlik sorunu var. Yüz tanıma da kardeşlerim telefonun kilidini açabiliyor. Parmak izi kilidini de yeğenlerim dahi telefonu açabiliyor. Bu nasil bir güvenlik açığı insanlarla dalga mı geçiyorsunuz??

Dünya kadar para veriyor insanlar ama aile boyu güvenlik kilidini açabiliyorlar. @SamsungMobile telefonuna sahip herkesin bunu kontrol etmesi gerekiyor. 
19 Comments
passhy
Active Level 7
Galaxy S
Servise gönderip yazılımını kontrol ettsinler öyle bişi varsa bilmiyorum. iphone gibi sensör kullanmadığından bu gibi durumlar olabilir eğer benziyorsanız ama bu kadar fazla kişide anormal. Parmak izi ise tamamen anormal. Bence yazılımda sorun var. Servise gitseniz iyi olur.
Cihan30
Active Level 3
Galaxy S
Dediğiniz gibi yapacağım. Fakat telefondan soğudum. Kullanmak istemiyorum artık samsung markasını o derece
0serName
Expert Level 1
Galaxy S
Parmak izinin açması imkansız ama yüz tanıma güvenli değil zaten. Herhangi bir derinlik kullanmıyor, sadece tipine bakıp ona göre kilidi açıyor. Yüz tanıma önerilmiyor o yüzden.
Cihan30
Active Level 3
Galaxy S
Parmak izi için video kaydı alacağım inanılmaz bir sorumsuzluk samsugun yaptığı. Dava açmayı düşünüyorum
0 Likes
0serName
Expert Level 1
Galaxy S
Acaba yüz tanıma ile kilidi açıp kendi parmaklarını mı eklediler? Eğer öyle değilse gerçekten dediğiniz gibiyse hakkınızı arayın
Cihan30
Active Level 3
Galaxy S
Öyle bir şey imkansız çünkü yeni ziyarete gelmiştim. O gün tesadüfen denediler. Giriş oldu telefona
0 Likes
0serName
Expert Level 1
Galaxy S
Parmak izinin hata yapması da imkansız. Hele üst üste yanlış yapması mümkün değil
0 Likes
Cihan30
Active Level 3
Galaxy S
Neden imkansız olsun. Yazılımsal hata var. Bir güvenlik açığı var
0 Likes
Cihan30
Active Level 3
Galaxy S
Telefonun tüm ayarlarını sıfırladım. Yüz tanıma hariç, parmak izi düzgün çalışıyor şuan. Ayarlarla alakalı bir durum mu bilmiyorum ama şuan parmak izi ile ilgili problem görünmüyor. Değerli yorumlarınız için de teşekkür ediyorum hepinize
S21FE5G-
Active Level 5
Galaxy S
Telefonda sorun yok, ayarlarında sorun var. Biyometrik verilerinizi tekrar kontrol edin, gerekirse sıfırlayıp tekrardan ekleyin. Muhtemelen sizin verinizden sonra tekrardan eklemiş olabilirler. S21 FE kullanıyorum gözüm açık olmadığı sürece yüz tanıma ile açılması imkansız, parmak izi ise parmağım harici asla açmaz.
0 Likes