cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 ekran sorunu

(Topic created on: 02-07-2024 11:46 PM)
386 Views
Karadina
Active Level 3
Options
Galaxy S
Arkadaşlar merhabalar. 
S24 Ekran problemleri başlıklı yazıyı okudum ve açıkcası ürktüm. Ben S24 Uktra kullanıyorum. 22 Ocak' tan beri. Böyle bir problem yaşamadım. FHD ekran ve doğal görüntü kullandığım, yada karanlık modda kullandığım içindir belki. Umarım böyle bir problem yaşamam. Bunun dışında herkese alması için tavsiye ediyorum. Yapay zeka ile işlerim çok rahatladı. Ses kaydını yazıya ve önemli başlıklara ayırmasının getirdiği güzelliğimi söyleyeyim, yoksa artık Çin ve Kore ile yapay zeka sayesinde canlı çeviri yaparak rahat rahat konuşabilmenin verdiği büyük rahatlıktan mı bahsedeyim. Bunlar süperden öte güzel. Ayrıca fotoğraflarda yapay zeka ile bahçemdeki yeşilliği kaldırıp havuz koyması. Bu inanılmaz. Bence ekran problemi olmazsa bu telefon çok özel bir telefon. Tek kelimeyle tebrikler diyebilirim. Umarım ekran problemi yaşamam. 
1 Comment
abd125
Active Level 1
Galaxy S
Şu kumlu görüntüden bahsediyorsunuz sanırım S24+ mevcut bende şimdi merakımdan kurcaladım ve en düşük parlaklık + ekstra karartma ile koyu gri renkte zar zor **bleep** edilir bir görüntü. S9 kullandım onda siyahtan açık renge basamak basamak renk değişirdi amoled/oled ekranların siyahı kapatmasından olmalı, o yüzden bence bu doğal bir durum
0 Likes