cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 ekran kumlanma ve dalgalanma sorunu

(Topic created on: 10-26-2024 04:11 PM)
505 Views
theoherek
Active Level 2
Options
Galaxy S

image

image

Arkadaşlar.

3 gün önce iphone mu verip s24 ultra aldım onun yerine. Almaz olaydım. Özellikle fotoğraf çekimi için değiştirdim telefonumu. Bir sorunu yoktu. S24 ultra ile gün batımı gökyüzü fotoları çektiğimde gökyüzünün dalga dalga olduğu gördüm. Aralarda gri grenlerde vardı. İnternet'e konuyu araştırınca gördüm ki bu ekranlarda gren sorunu varmış. Bu sefer ekranı test ettiğimde yeşil kırmızı gri renklerin gradientleri de çok fena dalgalanma, siyah çizgiler saptadım. Aldığım mağaza Samsung mağazası. Ona götürdüm. Onlar de sıkıntı olduğunu doğruladı. Servise göndereceğiz dedi. Samsung iletişimle konuşmaya çalıştım. Sizi arayacaklar dediler. Telefonu bir kere çaldırıp kapatırlar. Sonrada aranmış görünüyorsunuz dediler. Sonrada telefonu İstanbul'a gönderin dediler..
Şimdi daha sıfır ve Samsung mağazasından oldukça pahalı bir ürün alıyorsunuz. Ayıplı çıkıyor. Mağazada yetkili kendi mağzası ve arızalı olduğunu söylüyor ama yenisi ile değişim yapmıyor. Servise göndereceğiz diyor. Ben aldığıma pin pişman oldum. Ama yapacak bir şey yok. Yurt dışında olsa bu ürün o anda değiştirilir. Biz burada paramızla rezil ediliyoruz. 
Arkadaşlar bu sorunla karşılayanlar çok olduğu yazıyor İnternette. Karşılayanlar sorunu nasıl çözülür paylaşabilirseniz mi. Fotolarda gökyüzü doğru çıksa dert etmeyeceğim.
İlginize teşekkürler....
20 Comments
L-DRAGO
Active Level 7
Galaxy S
S24 Ultrada kumlanma problemi kronik bir sorundur hocam parlaklığı çok kısık bir şekilde karanlık ortamlarda kullandığınız zaman bu sorunu net bir şekilde görebiliyorsunuz.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Hocam para veren onlar suç onlar da boşuna samsung u suçlamasın o zaman almasalardı madem kronik sorunu var kumlanma sorunu var neden A serisi de kumlanma sorunu yok veya boya atması yok? S23 ultra S24 ultra hiçbir f-arkı yok millet bilerekten alıyorlar yapay zeka galaxy ai var diye zaten zaten güncelleme ile gittikçe daha da bozuluyor kamera vs
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
S24 ler de kronik sorunu var ve hala sorunlar devam ediyor ya birde millet S23 den S24 e geçiyorlar şaka gibi anlamıyorum ki S23 den ne f-arkı var?
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Moderatörler attığın şeyleri sildi bilgin olsun
theoherek
Active Level 2
Galaxy S
Vallahi silerler tabii. 3 günlük telefon hatası var ve servise bakmak diyorlar. Nasıl iş anlamadım. Ama silmekle sorunu çözemezler. Avrupa Amerika'da bunu yapamazlar.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
İphone yazınca ondan sildi sanırım
0 Likes
theoherek
Active Level 2
Galaxy S
Bu telefonu övdüler bana. Ekran büyük foto kalitesi daha iyi zoom var filan diye. 15 pro ile değiştirdim. Hocam para kolay kazanılmıyor.
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Hocam benim için zoom önemli değil ister x10 olsun ister x20 olsun ama x30 x100 zoom bile fazla zaten bulanık çekiyor sırf aya çekmek için yapmış samsung insanlar da bu yüzden alıyorlar
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Geçen ay da kumlanma sorunu çözüldü güncelleme ile diyordu bir yalanı daha çıkardı ortaya
0 Likes