cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S25

(Topic created on: 03-10-2025 05:57 AM)
75 Views
yolcudur
Active Level 4
Options
Galaxy S

Öncelikler hayırlı sahurlar Rabbim oruçlarımızı kabul etsin inşallah ben düz s23 kullanıyorum s25 e geçmek mantıklı mı arada baya fiyat farkı oluyor?

14 Comments
Muhammed2109
Active Level 6
Galaxy S
Eğer s23'ün pil performansından ve hızından memnun değilseniz belki geçilebilir. Ama asıl beklentiniz kamera konusunda ise değmez. Şahsen genel anlamda s23 ten s25 e geçmeye değecek pek bir şey yok, 26 serisini beklemeniz bence daha iyi olur, düz s26 modelinde kamera sensörleri güncellenirse 23 serisinden geçmeye işte o zaman değer.
yolcudur
Active Level 4
Galaxy S
Hmmm kamera konusu çok mühim değil aslında isteğim biraz aod ram pil çok da bir farkı yok aslında bunların da ama Samsung bir bağımlılık haline dönüştü bende
Muhammed2109
Active Level 6
Galaxy S
Direkt s26 serisini bekleyin derim, uzun vaade de en azından geçtiğinize değecek geliştirmeler 26 serisiyle gelebilir.
yolcudur
Active Level 4
Galaxy S
Hmmm bunlar birer ihtimal ama ve ben telefon alıp satarken ucuzunu ve iyisini buluyorum çok fiyat farkı da olmuyor aslında
0 Likes
Muhammed2109
Active Level 6
Galaxy S
Şu an s25 256 versiyonu 48k, s23'ü en yüksek fiyattan satsanız bile arada 20bin civarı bir **bleep** çıkıyor. Kameradan yana çok beklentiniz yoksa, işlemci ve pil için geçecekseniz ve tabi bütçenizi zorlamıyorsa elbette geçiledebilir.
yolcudur
Active Level 4
Galaxy S
Sarı sitede 40 liraya kadar var aslında elimdekini alırken de 32 liraydı ben 25 e almıştım hani düşürebildiğim kadar uğraşıcam
mş
Active Level 8
Galaxy S
Her zaman daha iyisi ve yenisi vardır gerek yok hocam, zaten telefonunuzu yazılım güncellemelrini alıyor, pil sıkıntısı da yoksa zannetmem.
AlperGüler
Expert Level 2
Galaxy S
S26 yı beklemeniz daha mantıklı
0 Likes
brkbrk
Active Level 6
Galaxy S
Bazı sitelerde artık snap işlemci kullanmayacak diye yazıyordu
0 Likes