cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy s25 ultra şarj sorunu

(Topic created on: 05-09-2025 10:59 PM)
178 Views
Yunus0612
Beginner Level 4
Options
Galaxy S

Telefonu aldığımdan beri bir günlük 20 saati aşamadım ve ortalam günlük ekran sürem 6:30 saat. Forumlara baktığımda ise insanların ortalama 7 saat kullanıma rağmen 1 günden fazla şarj süresi aldığını gördüm. Birde yaşadığım garip bir olay daha var. 
Ortalama 1 aydır cihazı kullanıyorum yaklaşık 2-3 kere yaşadım telefonun şarjı olması gerektiğinden çok hızlı bitti. Sabah 8:30 %100 aldığım telefon akşam saat 17:00'da bitmek üzereydi. O gün pil kullanım ortalama 10-11 saat gösteriyordu. Acaba benim telefonum mu sorunlu yoksa herkeste mi böyle ? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

image

image

image

3 Comments
Fikr-itekno
Expert Level 1
Galaxy S
Hocam aslında süreleriniz normal ancak daha iyisi de olabilir, telefon kapalıyken fazla şarj tükettiğini düşünüyorsanız arka planda çalışan fakat kullanmadığınız uygulamaları derin uyku moduna alabilirsiniz, telefonu kapatırken optimize edebilirsiniz. Pil kullanımınız kullandığınız uygulamalara göre de değişir.

Sonuç olarak endişelenecek majör bir sorun yok🙏
0 Likes
yusufi1782
Active Level 6
Galaxy S
Makul süreler bence problem olduğunu düşünmüyorum
0 Likes
Yunus0612
Beginner Level 4
Galaxy S
Farklı kullanıcıların istatistiklerini görünce nedense düşük geldi. S23- s24 kullananlar bile ortalama 1 gün pil süresi alıyor. Bu olay kafamı karıştırdı. Ailemde ıphone 16 pro kullanan var ve hemen hemen aynı ekran sürelerinde benden her zaman daha iyi performans alıyor. Iphone dan yani en azından 3300 amper bataryası olan bir telefondan bu cihaz daha iyi performans sergilemesi gerekmiyor mu ?
0 Likes