Baran3472
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Öncelikle s25 ve s25+ kullanıcıları özellikle sizlerin okumasını ve bu konu paylaşımına yorum atarak destek olmanızı istiyorum sizlerde ısınma ile alakalı yaşadığınız bi sorun problem şikayetleriniz belirtmenizi arz ve rica ediyorum. Nasıl şarj ettiğinizi ve günlük kullanım da neleri kullandığınızı (ekran parlaklığı çözünürlük WiFi Bluetooth Konum gibi vb.) söylerseniz bu durumun yazılımsal mı yoksa donanımsal mı olduğuna members topluluğu olarak net bi cevap verebileciğimizi düşünüyorum. Net bi cevap ortaya çıkmasa dahi konuyu açıklığa çıkaracağımıza eminim sevgi ve saygılarımla.
Herkese tekrardan selamlar bi kaç haber sitesi (biri bilindik teknoloji sayfası) ve forumlarda okuduğum kadarıyla ısınma ile ilgili baya bi şikayet var. Bende ısınma problemi yaşadım olmadı değil ama büyük bi kitle şikayetçi bu durumdan. Geri iade eden çok kişi var. Samsung yazılım güncellemesi yapmazsa bu ay geri iade edicem diyen de var. Üstündeki işlemci çok güçlü bu telefonu araştırmadan alanların bilmediği ortada. Şarj olurken zaten ısınır 45watt ile şarj ediyorsan. Yoğun kullanımda en yüksek ayarlarda oyun oynarsan veya uhd 60 fps video kaydı yaparsan uzun süre tabiki ısınır. Eski nesile göre %40 daha büyük buhar odası mevcut tamamen kullanıma bağlı ısınma durumu. Daha piyasa çıkalı çok ta uzun zaman olmadı daha bi önceki sürüme kararlı oneUI7 gelmemiş hala test ve optimizasyon kararlılık gibi şeylere taabi tutuluyor s25 serisi direk oneUI7 ile geldi. Bu ısınma sorunu yazılımsal olarak ta olabilir ki şayet değilse zamanında nasıl note 7 serisi piyasadan toplandı s25 serisinde donanımsal olarak bi problem varsa Samsung zaten ürünlerini geri toplatır. Bunu çok büyük bi problem haline getirmek ne kadar doğru ne kadar yanlış herkesin kendi görüşü. Ben s25+ cihazımdan memnunum her hangi bir konudan da şikayetim yok.
Daisy26
Active Level 4
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
3 weeks ago in
Galaxy S
S25+ alalı 6 gün oldu herhangi bir ısınma sorunu yaşamadım kullanım da aşağıdaki gibidir.
Fhd+ çözünürlük 35 watt şarj aleti 20-100 arasında kullanım bazen WiFi bazen mobil veri açık Bluetooth full açık konum hep kapalı çogunlukla members instagram YouTube kullanımı ekran süresi 7 - 9 saat arası
Fhd+ çözünürlük 35 watt şarj aleti 20-100 arasında kullanım bazen WiFi bazen mobil veri açık Bluetooth full açık konum hep kapalı çogunlukla members instagram YouTube kullanımı ekran süresi 7 - 9 saat arası
Baran3472
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
3 weeks ago in
Galaxy S
Ben 45 watt hızlı şarjda şarj ettiğim için kabul edilebilir bi ısınma var diğer kişilerin yorumları ele alınmaz patlicak gibi yorumları vardı yorumun ve kullanımını paylaştığın için teşekkür ederim 😊
Daisy26
Active Level 4
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
3 weeks ago in
Galaxy S
Rica ederim bende 45 watt şarj aleti almayı düşünüyorum ama bende ısınıyor yorumları gördüm o yüzden vazgeçtim 35 watt ile bazen hiç ısınmıyor telefon bazen de çok az ısınıyor 45 ile ısınma yapması normal bence 20 den 100 e 1 saat 5 dk da doluyor 45 watt ile ne kadar sürede doluyor biliyormusunuz acaba? Çok bir **bleep** yoksa almicam çünkü
Baran3472
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
3 weeks ago in
Galaxy S
Bende 65 watt şarj aleti var 65 üstünden şarj ediyorum telefonumun aldığı 45 olduğu için belki ondan dolayı az da olsa ısınıyordur ben pili korumak amacıyla 85 den fazla şarj etmiyorum döngüm %15-20 gördüğümde şarja takıyorum eve gittiğimde ayarı kapatıp 45 watt ta 20 den 100 e ne kadar süre gösterdiğini size bildiririm
Baran3472
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
3 weeks ago (Last edited 3 weeks ago ) in
Galaxy S
1 saat yazan 45watt 1 saat 5 dakika yazan da 25watt arada 5dk oynuyor kullandığın adaptörü değişmene hiç gerek yok ama 25 ile 35 watt arasında hiç **bleep** yok neden acaba?
Daisy26
Active Level 4
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
3 weeks ago in
Galaxy S
25 le 35 arasında neden **bleep** yok bende anlamadım tuhaf gerçekten
Baran3472
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
3 weeks ago in
Galaxy S
**bleep** kullanıma göre olabilir belki
Ecrịn
Expert Level 2
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
3 weeks ago in
Galaxy S
Bir süre S25 kullandım hiç ısınma problemi yapmadı bende.
Ecrịn
Expert Level 2
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
3 weeks ago in
Galaxy S
Sabah şardan alıyorum akşam tekrar şarja takıyorum oyun vs oynamıyorum zaten ekran süreleri 4-5saat civarı.