Önceden bildirim geldiğinde ekran kapalıyken ekranın üst kısmında bildirim gelen uygulamanın simgesi çıkıyordu. Genelde uygulamaların içeriği görünsün... View Post
Önceden bildirim geldiğinde ekran kapalıyken ekranın üst kısmında bildirim gelen uygulamanın simgesi çıkıyordu. Genelde uygulamaların içeriği görünsün... View Post
Güvenlik güncellemesi geldi, güncellemeyi telefon açıkken yapıyor, sonrasında yeniden başlatma istiyor. Eskisi gibi uzun süre kapalı kalmadı telefon,... View Post
Samsung s24 FE kullanıyorum az önce kamera açıkken 'siyah' dediğimde fotoğraf ı çekiyor . ? View Post
Herkese Merhaba Members Ailesi😊 Eğerki gönderimi beğendiysen kalp atmayı unutma❤️😊 -------------------------------- Alarmların... View Post
Yenilenmis s 23 ultram vardı(512/12). Gerek pil ömrü, gerek samsungun s 23 serisinin fişinu cekmesi sebebiyle hem de garantisi bittigi için s 23... View Post
arkadaşlar aod açıyorum sadecee yenj bildirimler icin ona rağmen ekranda iz kalıyor sonra düzeliyor bu bir sorun mu View Post
Yeni yazı stilleri.Yeni WallpaperlerYeni fotoğraf bulanıklığıS24fe çalışıyor. One Uı 8 Yükleniyor. View Post
Uı 8 güncellemesini neden hala almadım s24 ultra kullanıcısıyım View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 1539 | |
| 1133 | |
| 876 | |
| 841 | |
| 789 |
| User | Count |
|---|---|
| 32 | |
| 27 | |