Aralarında ne gibi farklar var kamera çekimleri daha mı iyi 200 mp haricinde. ? View Post
Aralarında ne gibi farklar var kamera çekimleri daha mı iyi 200 mp haricinde. ? View Post
Galaxy s23 fe modelinde 5g var deniyor fakat mobil ağ seçiminde sadece 4.5g var başka seçenek yok. Türkcelle mesaj attım 5g kayıt için cihazınız 5g yi... View Post
72 derecede işlemci çalışır mı demeyin benim telefonum çalışıyor. Serviste buna sorun değil demişti ben hakkımı helal etmiyorum masaüstü... View Post
Kanadalı servis sağlayıcısı Fido, S21 serisi için (S21 FE dahil) Android 14'ün 5 Aralık'ta yayınlanacağını duyurmuş. View Post
Güncelleme konusunda uluslararası members'a da konuyu taşıdım. Oradakilerden ilk cevap geldi. Adamlar bile farkında. Çeviri isteyen varsa cevapta... View Post
Arkadaşlar telefonunu sadece e-sim ile kullananlar yoruma tecrübelerini ve fikirlerini yazabilirler mi aldıkları artılar ve eksileri ile... Örneğin... View Post
S.a gencler benim genic aci acayip bozuldu.sebebi nedir Direksiyon storysi cekecem suna hele Aha bakın suna View Post
S21 FE kullanıyorum ve son 1 haftadir ne zaman snapchate veya instagram kamerasina girsem telefon kendi kendine titreyip duruyor. Ne yapmam gerek?... View Post
S22 ultra one UI 6 Güncelleme öncesi Kamera performansı 😁😉. Güncelleme gelirse eğer güncellemeden sonraki kamera performansını da... View Post
User | Likes Count |
---|---|
406 | |
387 | |
227 | |
195 | |
187 |
User | Count |
---|---|
40 | |
37 | |
36 | |