cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S10+ aldım

(Topic created on: 12-29-2024 09:03 PM)
298 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Galaxy S

S22 cihazımı s10+ ile takas ettim ve üstüne 4 bin tl para aldım. Maddi sorunlardan ziyade aslında s10 serisinin yeri ben de bambaşka. S22 güzel telefondu fakat bataryası ve ısınma problemi beni yoruyordu. Her zaman 2. Cihaz olarak s10+ kullanmak istemiştim. 3 ay sonra merakla beklediğim s25 slim modelini satın alacağım. Biraz s10+ hakkında yorum yapmak istiyorum. 2019 yılında böyle bir telefonun çıkmış olması beni çok şaşırttı. Telefon çok iyi. Yani tasarımı zamanının ötesinde. Şu an bile bir çok telefona tercih ederim. Genel olarak çok hızlı ve oyunlarda en yüksek grafiklerde sorunsuz deneyim yaşatıyor. Açıkçası yıllar içinde tasarımın ne kadar kötüleştiğini gördüm. Bu telefonun kendine has bir karakteri var ve acayip premium hissiyat veriyor. Şimdiki s serisi hiç heyecan vermiyor. S10 serisinin hak etmediği diğer bir şey yazılım desteği. Bu telefon kesinlikle one uı 6 ya kadar güncelleme almalıydı. Maalesef pazarlama politikasının acımasızlığı bu telefonu tozlu raflara kaldırdı. İnternette one uı 6 rom yükleme rehberi vardı. Şu an için ana cihazım olduğu için riske atmıyorum ama s25 aldıktan sonra mutlaka deneyeceğim bahsettiğim rom'u. Sadece paylaşmak istedim. Siz ne düşünüyorsunuz? 

22 Comments
gokmennn
Active Level 4
Galaxy S
hayırlı olsun, hiç ufak tefek takılmalar oluyor mu?
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
120 hz den 60hz cihaza geçtiğim için takılıyor gibi hissettiriyor ama alıştım. Bir de one uı 4.1 animasyonları çok iyi değil. Ama cihazın genel performansı fazlasıyla iyi. Hatta çok iyi. S22 ısınınca oyun oynanmaz hale geliyordu. **bleep** öyle bir sorun yok mesela
gokmennn
Active Level 4
Galaxy S
anladım. bende 25 düşünüyorum O da 4 5 yıl sonra kasar donar mı diye merak ediyordum. S10+ bunca yıl sonra hala aynıysa S25 te aynı performansı gösterir büyük ihtimalle
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Daha iyisini gösterir. 7 yıl güncelleme politikası ve snapdragon elite işlemci ile 10 yıl bile kullanılır. Telefonu eskitebilecek tek hamle pc oyunu kıvamında mobil oyun sektörü yaratılırsa olur. İleride mobil oyun dünyası ne boyutta olacak bilmiyoruz ama, apple pc oyunlarını ios cihazlar için uyumlu hale getirmeye başladı. Bu faktörler etkileyebilir sadece
0 Likes
gokmennn
Active Level 4
Galaxy S
duymak rahatlattı, artık nasıl kötülüyorlarsa apple boylar, hep bi acaba vardı içimde
KediDostum
Expert Level 1
Galaxy S
Bende sıkıştım maddi. S22 satıp a22 alim diyorum.
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
S serisinden a serisine geçmek mantıklı olmaz. S10 ve note 10 serisi bakabilirsin bence. Senelerin samsung müşterisi olarak her zaman a serisinden uzak durdum. Kesinlikle A serisi samsungun marka izlenimini düşüren bir seri. Kaldırılmalı
Alickk
Active Level 4
Galaxy S
E O Zaman Bütçesi Düşük İnsanlar Ne Yapacak?
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Uygun fiyatlı telefon olmasın demiyorum. Uygun fiyatlı iyi telefonlar olsun. Mesela Fan edition (fe) modeller. Hem uygun hem kaliteli. Daha ucuza yapabilirler. Ayrıca s22 sıfır: 19000 tl A55 sıfır: 17000 tl. Yani A serisinin fiyatları s serisine yetişti neredeyse. Bütçesi düşük insanlar iphonda kullanabiliyor. Telefon almak zor olabilir ama imkansız değil.
0 Likes