cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24U Sorun

(Topic created on: Tuesday)
22 Views
vitae
Active Level 4
Options
Galaxy S

Merhabalar. Henüz S24 Ultra alalı bir ay olmadı son birkaç gündür gece saatleri farkediyorum da ekran kumlu gibi görünüyor sanırım. Yanılıyor muyum tam anlayamadım bunu test etmemin bir yolu var mı? Emin olmadan garantiye falan göndermek de istemiyorum lütfen yardımcı olun

13 Comments
qforever
Active Level 3
Galaxy S
Ekran kumlu evet S25 ile çözüldü bu sorun gönder istiyorsan servise ama değişim yapıyorlar mı bilmiyorum.
vitae
Active Level 4
Galaxy S
İlk günler yoktu ama ekran koruma filmi yaptırdım bi telefoncuda acaba ondan mı oluyorki
0 Likes
vitae
Active Level 4
Galaxy S
Bunun için bi test yazılımı falan bilen var mı lütfen çözüm odaklı yaklaşın sizden ricam dostlar🙏
0 Likes
Solution
Galaxy S
Kronik bir problem hocam. Servise verip yeni panelle degistirdiklerinde düzeliyor diye biliyorum. Yazılımsal bir çözümü maalesef yok. Servise verin mutlaka
vitae
Active Level 4
Galaxy S
Hocam servis süreci hakkında nasıl olur bir bilgi verebilme şansınız var mı ben ilk defa servisle muhattap olacağım çünkü de
0 Likes
Galaxy S
Buyuk şehirde yaşıyorsanız genelde yetkili servisler iyi çalışıyor. Ürününüzü götürmeden önce bu konuyla ilgili Samsung a online bir arıza kaydı oluşturun telefon veya whatsapp üzerinden. Probleminizi anlatın, süreci onlar başlatacak ve sizi yönlendirecektir. Probleminizi açık bir şekilde anlatmanizi öneririm. Ayrıca ürünün sorununu gösterebilmek adına karanlık bir odada farklı bir telefon ile kumlanmayı net şekilde cekebilirseniz arıza kaydına kanıt olarak ekleyebilirsiniz.
vitae
Active Level 4
Galaxy S
Hocam çok teşekkür ederim. Son bir sorum olacak sadece servise gönderdiğimde büyükşehirde yaşıyorum ama beni kaç gün bekletirler ve yerine yedek cihaz verirler mi çok bekleteceklerse bunu da biliyorsanız ve cevaplayabilirseniz müteşekkir olurum
0 Likes
Galaxy S
İkame cihaz vermezler sanırım. Bazı servisler siz beklerken tamir edip veriyor direk. O servisin hizmetiyle alakali net bilemiyorum
vitae
Active Level 4
Galaxy S
Umarım direkt teslim ederler diyelim o zaman çok teşekkür ederim tekrardan yardımlarınız için.
0 Likes