cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 ultra ağustos güncellemesi sonrası ışık problemi

(Topic created on: 08-29-2024 12:05 AM)
204 Views
Chronics
Active Level 1
Options
Galaxy S

Merhaba. Ağustos güncellemesi sonrası ekran parlaklığını ayarlama konusunda sıkıntı yaşıyorum. Eskiden ekstra parlaklık ayarına getirdiğimde ışıl ışıl parlamayı bırakın maksimuma getirdiğimde bile o parlaklığı elde edemiyorum. Güncellemeden önce bu sorun yoktu ve güncelledikten hemen sonra olmaya başladı. Bu sorunu yaşayan var mı?

5 Comments
_Starixx
Active Level 4
Galaxy S
Cihazınız sıcak ise maksimum parlaklığa ulaşamayabilir. Ekran parlaklığını otomatiğe alarak maksimum parlaklığı elde edebilirsiniz. S24 Ultra cihazı ısındığında ekran parlaklığını kısıyor, ben de sahibim.
Chronics
Active Level 1
Galaxy S
Saçma... Çok saçma. En azından bu opsiyonu bana sunmalı. 2000 küsür nit değeri olan bir telefona dünyanın parasını veripte, özelliğini adam akıllı kullanmamak çok can sıkıcı. Bu telefonu aldığıma açıkçası pişman oldum. Ekran grenlenmesi, kamerada beyaz ışık patlaması, periskop kamerada gerektiğinden fazla ses, ekran ışığını kısması.. Ne diyeceğimi bilemedim gerçekten. Değerli yorumun için de teşekkür ederim.
0 Likes
_Starixx
Active Level 4
Galaxy S
Açıkçası ben de bu cihazı bataryası, kamerası ve S Pen gibi eşsiz özelliklerinden dolayı aldım ama bataryasından pek memnun değilim. Eski cihazımda 3 gün çıkartabiliyorken aynı kullanım tarzında S24U ile günlük şarj etmek zorunda kalıyorum.
0 Likes
Chronics
Active Level 1
Galaxy S
Bu arada kontrol ettim ve telefon ortalama sıcaklıkta kısıyor ekran ışığını. Hani aşırı sıcakta olsa tamam diyeceğimde. Boşta iken normale dönüyor. Gerçekten samsung zorla müşterilerini irite ediyor.
0 Likes
_Starixx
Active Level 4
Galaxy S
Cihazda yazılımsal sorunlar çok fazla var bence, düzeltilmesi lazım. Umarım One UI 6.1.1 veya One UI 7'de düzelir.
0 Likes