cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S24 batarya sorunu

(Topic created on: 4 weeks ago)
44 Views
talhqisik
Active Level 3
Options
Galaxy S

Yaklaşık 3 ay önce sıfır s24 aldım ilk aydan batarya sorunu yaşamaya başladım tam şarjla 3 saar ekran süresi alıyordum servise götürdüm ilkinde batarya değişti dediler ama sorunum çözülmedi ikinci gidişimde bir sorun yok dediler samsung genel müdürlüğüyle görüştüm kanıtlamamı istediler ana ekranda ekran kaydı attım 5 dakikada 5 şarj gitti ona rağmen normal olduğunu söylediler sevdiğim bir markaydı ama bu sorunumla ilgilenmedikleri için telefonu değiştirmek zorundayım

19 Comments
ABDUSSAMED41
Active Level 6
Galaxy S
Bazı Samsung çalışanları yüzünden millet soğuyor markadan değiştirin gitsin başka markalara şans verin
talhqisik
Active Level 3
Galaxy S
Teknik servisi başarılı bazı konularda ama bu sefer üzdü apple ile takas etmek isteyen oldu mecburen oraya geçeceğim
ABDUSSAMED41
Active Level 6
Galaxy S
Herşeyin hayırlısını versin rabbim 🤲
FurkanFA
Active Level 4
Galaxy S
Geç hocam geç. Gerçekten maddi durumum el verse ( öğrenciyim ) bende iPhone ' a geçiş yapacağım. Yalan yok her iki markada çok manyak cihazlar üretiyor fakat müşteri memnuniyeti kim ne derse desin iPhone 'un daha iyi. Mayıs ayında ikinci telefonum olan iPhone 6 cihazımın birkaç hatası vardı. Adamlar cihaz ayırt etmeksizin anında iletişime geçip aynı anda halletti. Samsung ' ta aşırı iyi lakin müşteri hizmetlerinin biraz daha hızlı olmasını temenni ederim.
Saygılarımla.
talhqisik
Active Level 3
Galaxy S
Bende öğrenciyim zaten staj paramla almıştım 35bine boşa gitti zararına veriyorum şuan 14 pm yurtdışı cihaza geçeceğim mecburen
FurkanFA
Active Level 4
Galaxy S
Yurtdışı cihazlar hakkında pek birşey bilmiyorum fakat 13 Pro Max altındaki cihazları asla kabul etme. İsterim yurtiçi cihaz olsun, dertsiz, tasasız kullan. Fakat malum.........
talhqisik
Active Level 3
Galaxy S
Aynen öyle hatasız bir 14 pm ve 10 tane kılıf verecek biraz da amiral gemisi apple kullanalım üzülerek geçiyorum
thracianS24fe
Expert Level 1
Galaxy S
Kayıt işini ne yapacaksınız hocam
0 Likes
talhqisik
Active Level 3
Galaxy S
Kayıt ettirmeye gerek yok eski bir tr iphone ile aynı icloudu girdiğiniz zaman kullanılabiliyor aramalar aynı anda düşüyor veya baska cihazdan internet paylaşımı yapabilirsiniz whatsapp üzerinden arama yaparsınız
0 Likes