Gerçekten teknoloji dedikleri bu olsa gerek , bu kadar küçük ve incecik bir cihaz ve içinde 2 TB bellek inanılır gibi değil, yazma okuma hızı da... View Post
Gerçekten teknoloji dedikleri bu olsa gerek , bu kadar küçük ve incecik bir cihaz ve içinde 2 TB bellek inanılır gibi değil, yazma okuma hızı da... View Post
Paylaşmak istediğim herhangi bir şeyi paylaş tuşuna basarak whatsapp ya da instagram gibi uygulamalarda paylaşamıyorum. Bunun benzeri bir sorunu 10... View Post
Samsung, bir ara güncelleme olarak iki bütçe dostu modeline Nisan ayında bir güvenlik yaması paylaştı. Avrupa’da yayılmaya başlayan güncelleme, yavaş... View Post
Mesela s23 için çıkmış bütün sürümlerin gösterildiği bir site vb. Var mı ? View Post
S22 ultra kullanan varsa kronik sorunu var mi yazabilir mi? View Post
Nasıl sizce View Post
Arkadaşlar 10 dakika süre içerisinde bu derecelere gelip 120 fps den 60 acaba düşüyor wild rift pubg mobilde Pes de ise 60 dan 30 para kadar... View Post
Oneu7.ile dinamik ada gelecek mii View Post
Merhabalar ben 3 hafta önce s23 aldım 3 gün sonra 6.1.1 güncellemesi geldi fakat Geçenlerde yine yazılım güncellemesine baktığım zaman 6.1 oldu... View Post
Merhaba arkadaşlar. Samsung'un kullanışlı uygulaması Good Guardians'ı şans eseri yabancı kanallarda görüp keşfettim ve APK indirdim fakat... View Post
Samsung'un yakın zamanda tanıtacağı amiral gemisi modeli Galaxy S25 Ultra görüntülendi. Yeni kontrol merkezi dikkat çekiyor Ice... View Post
Güney Koreli teknoloji devi Samsung’un yeni fiyat performans odaklı akıllı telefonu Galaxy S24 FE, ilk önemli güncellemesini... View Post
User | Likes Count |
---|---|
703 | |
615 | |
439 | |
397 | |
375 |