cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Allah sabır versin

(Topic created on: 01-02-2025 03:14 PM)
366 Views
buura7
Active Level 1
Options
Galaxy S
Geçen hafta itibariyle s22'den s24fe'ye geçmiş bulunmaktayım. Küçük ekranı seven biri olarak tek dezavantajı ekranı büyük olması oda daha alışamadığımdan diyebilirim. Sesi yüksek vermesi, ahizenin net şekilde çıkması, heke ki bataryası dünya varmış arkadaşlar. 1.5 gündür şarja koymadım. Yapay zeka felan hikaye adam akıllı kaç kişi kullanacak zaten 7 yıl güncelleme alacakmış ee sonra ? Max bu telefonu kullanacağız süre 3 yıl. S22 kullanana allah sabır versin diyorum batarya sorunu olmasaydı 3 yıl daha kullanırdım.

Konudan bahımsız olarak yazıyorum, s24 fe kullanacaksanız almayı düşünüyorsanız, abuk subuk kılıf almayın, gidin spigen alın o kadar parayı kolay kazanmıyorsunuz. Dikkat çeksin diye gözünüze hoş geliyor diye abuk subuk kılıf almanızı önermem. Alın bi spigen çok mu pahalı geliyor. Bekle kardeşim 1 2 hafta hepsiburada da her ay indirim oluyor yakala al 1 tane yoluna bak, ekran koruyucuya gelirsek a55 uymuyor arkadaşlar s24 plus için ekran koruyucu alın hepsi denendi onaylandı neden diye soracaksanız. Çentik farkı var ön kameranız 3310 gibi göstermesini istemiyorsanız s24 plus ekran koruyucu alın s24fe değil.

17 Comments
KediDostum
Active Level 10
Galaxy S
Sağol bende s22 kullanıyorum. Elim ufak olduğu için büyük kaba telefona alışamıyorum.
0 Likes
buura7
Active Level 1
Galaxy S
Hocam, sabah 9 da şarjdan çıkarırım öğlen 2'ye kadar telefon %15 olurdu. 60 hz'ye ayarlayıp tekrardan 9 da şarjdan çıkardığımda bu sefer 3 te %15 oluyordu, işim gereği blu ve konum açık olmak zorunda, tek artısı spigen kılıf ve ekran koruyucu aldığınız da çok şık ve güzel hissiyat almanızdı
Yavuz_S23
Expert Level 1
Galaxy S
S8 ve s10 dan sonra bende S21FE almıştım zorla 6 ay kullandım. Bana göre tek sorun büyüklüğü idi. Küçük telefona alışan insan için zor bir durum.
buura7
Active Level 1
Galaxy S
Allah nasip etti ondanda almıştım, 3 4 ay aç gezerek it gibi çalışarak. Öğrenciydik o zaman tabii 3 4 ay sonra toparlayıp onu anneme verip s22 almıştım. Güzel telefondu ama işte bi o kadarda garipti
Galaxy S
Hayırlı olsun 😊
buura7
Active Level 1
Galaxy S
Teşekkür ederim hocam
Alickk
Active Level 3
Galaxy S
Hayırlı Olsun 😊
0 Likes
buura7
Active Level 1
Galaxy S
Sağol hocam
0 Likes
Alickk
Active Level 3
Galaxy S
Aldığın Bir Telefonu Bozulana Kadar Kullanacaksın Diye Düşünüyorum S24 Fe Gibi Uzun Ömürlü Kullanımdada Üzmeyecek Bir Telefonun Varsa Valla Ben 7 Yıla Yakın Kullanırdım