cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24+ Hat sorunu

(Topic created on: 12-05-2024 09:39 AM)
347 Views
SemihSen
Active Level 1
Options
Galaxy S

Merhabalar

Yaklaşık 2 ay önce Teknosadan s24+ aldım çift hat kullanıyorum. Turkcell ve Vodafone. 
Son zamanlarda çok **bleep** şebeke sorunu yaşıyorum 2 hatta gidiyor bulunduğum noktada 3 bin tl lik telefonla gram şebeke sorunu yaşamadım. İnsanlar beni aradığında ulaşamıyor ben de arama yapamıyorum. İnternet'e giriş yapabiliyorken bile arama alıp gönderemiyorum. 2 hatta da sorun yaşıyorum. Ağ ayarlarını sıfırladım en güncel yazılım mevcut teknosa 21 gün iş günü servis süresi diyince göndermek istemedim. Başka yapılacak bir şey var mıdır? 
10 Comments
Galaxy S
Yok malesef bende aldığım ilk günden beri sorun yaşadığım s24+ ımı servise götürdüm değişim talebimi reddettiler başka ülkelerde olsa değişirdi hemen... tüketici hakem heyetine başvurdum belge ve vidyolarla birlikte eylülde başvurmuştum hala bie gelişme yok ilk defa pişman etti samsung beni
L-DRAGO
Expert Level 1
Galaxy S
Hocam s24 ve s24+ ta exynos 2400 işlemci var bu işlemcinin modem performansı Snapdragon işlemcilere göre geri kalıyor maalesef. Şebeke probleminiz bundan kaynaklanıyordur muhtemelen.
Sapphire37
Active Level 3
Galaxy S

Exynos 2400 asla ve asla kötü bir işlemci değil. Arkadaş 3k fiyatlı bir telefonda şebeke sorunu yaşamadığını söylüyor. Kaldı ki Snapdragon dediğiniz işlemci şuanın en iyi ilk3teki işlemcilerinden. bunun azıcık gerisinde kalması nasıl bir şebeke sorunu yaratabilir. O zaman tüm ucuz telefonların şebeke sorunu yaşaması gerekir. Bu fikir komik geldi snapdragonun biraz gerisinden kalmasından dolayı fikri. Sorun farklı bi yerdedir. Ayrıca S24+ kullanıyorum. Vodafone Simli ve Turkcell E-simli. 3 haftadır en ufak sorun yaşamadım. Geri dönüş de almadım.

0 Likes
L-DRAGO
Expert Level 1
Galaxy S
Hocam modem diyorum MODEM. Okuduğunuzu anlıyorsunuz inşallah. Exynos işlemcilerin modem performansı bir tık kötü olduğu için düz ve plus modellerinden şebeke şikayetleri geliyor. Bu sorun işlemcinin modeminden kaynaklanıyor.
Sapphire37
Active Level 3
Galaxy S

Modem kısmını atlamış. sakin ol tamam

0 Likes
SemihSen
Active Level 1
Galaxy S
Başlarda çok az sorun oluyordu hattan sandım ama son zamanlarda ve community de gördüğüm başlıklardan sonra telefonda sorun olduğunu daha iyi anladım. Siz yaptığınız işlemlerde başvurularda başarılı olamadıysanız denemeye gerek yok sanırım :(
srdrdmrl77
Expert Level 1
Galaxy S
3 bin tl. Lik telefonun ( sar ) değeri ile şimdikinin ( sar ) değerine bakın.
Yüksek SAR değeri, vücudun daha fazla elektromanyetik radyasyona maruz kalmasına neden olur. Bu durum, uzun vadede çeşitli sağlık sorunlarına yol açabilir. Yüksek SAR değerine sahip telefonlar, kullanıcıların radyasyona maruz kalma riskini artırır.
Sar değeri şebekenin gücü ile paraleldir. Samsung bunu ne öldürüyor ne süründürüyor ortada tutuyor.
Bide kılıf önemli kıflarda metal alışım varsa çekim problemi yaşarsınız.
0 Likes
SemihSen
Active Level 1
Galaxy S
3k da 1.385 W/kg s24 de 1.16 diye googledan veri elde ettim doğruluğunu bilmem ama bence bu açıklamanız bana tamamen poliyannacılık gibi geldi. Metal kılıfım falan yok. İnternet erişimi varken çağrı yapılmamasının sebebi operatör şebeke veya çekemeyen bir noktada olma problemim olamaz diye düşünüyorum. 2g çekimde çağrı alıp gönderebiliriz ama İnternet erişimi olmaz değil mi mantıken?
sivhaba
Active Level 7
Galaxy S
Bir ihtimal e-sim'e geçin ,fiziki simkart olmadığından sorun kalmayacak diye tahmin ediyorum
0 Likes