- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Bir seneye yakın zaman oldu s24 kullanıyorum , şebekesi alt model samsunglara göre daha az çekiyor , örneğin aynı lokasyonda samsung A31 model cihaz aynı anda turkcelle taşınmış 2 tane hat , 2 telefonun da güncellemeleri yapılmış a31 4.5g çekerken s24 3g yi zor çekiyor , tüm ayarları denedim kendim de telefon işiyle uğraştığım için her yolu denedim biliyorum , farklı hatlarda durum daha kötü bir hal alıyor vodafone kullanırken çok yoğun internet kullandığımda günde en az 3 4 kere telefonu yeniden başlatmadan internet kendine gelemiyor , turkcellde bu durum daha az tabi ayda 3 4 kere kapatıp açmamız yeterli oluyor, apple kullanırken böyle sorunlar yaşamıyordum ayda ortalama 100 150 gb arası kullanıyorum 50 gb üzerine çıktığım zaman s24 sapıtıyor bu durum yüzünden tekrar apple a döneceğim
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-25-2025 01:05 PM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-25-2025 01:19 PM in
Galaxy SBen zaten x bir operatör bayisiyim tüm hatları denedim hatları yenileyip denedim şebeke zayıf kalıyor hatta çift hat yaptığım zaman ve e sim olarak kullandığım zamanlarda durum daha vahim bir hal alıyor , türk telekom denedim instagramdaki videolarda bile donuyor :) metro kullanıyorum metrodan çıktığım zaman internet kendine gelemiyor anca uçak moda da yeniden başlatmam gerekiyor, burda marka ayrımı yapmak da istemem samsung 24 serisinde böyle bir sorun var gibi çok da şikayet var çözüm bilen var mı
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-25-2025 01:30 PM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-25-2025 01:33 PM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-25-2025 02:22 PM in
Galaxy SÜretim yılı 2024 ağustos gözüküyor , başka s24 de denemedim ama aynı cihazda farklı hatlar denedim farklı marka cihazlarda denedim hatta farklı samsung model cihazlarda denedim , s24 hiç çekmiyor değil zaten, sadece daha düşük çekim kalitesine sahip , biraz da yoğun internet olduğunda hele operatörün çekimi daha düşükse telefonu kapatıp açmak zorunda kalıyorum
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-25-2025 01:38 PM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-25-2025 02:48 PM in