Original topic:

Samsung S24 şebeke zayıflığı sorunu bir türlü düzelmiyor

(Topic created on: 06-25-2025 01:00 PM)
238 Views
alikemalbeyatlii
Beginner Level 3
Options
Galaxy S

Bir seneye yakın zaman oldu s24 kullanıyorum , şebekesi alt model samsunglara göre daha az çekiyor , örneğin aynı lokasyonda samsung A31 model cihaz aynı anda turkcelle taşınmış 2 tane hat , 2 telefonun da güncellemeleri yapılmış a31 4.5g çekerken s24 3g yi zor çekiyor , tüm ayarları denedim kendim de telefon işiyle uğraştığım için her yolu denedim biliyorum , farklı hatlarda durum daha kötü bir hal alıyor vodafone kullanırken çok yoğun internet kullandığımda günde en az 3 4 kere telefonu yeniden başlatmadan internet kendine gelemiyor , turkcellde bu durum daha az tabi ayda 3 4 kere kapatıp açmamız yeterli oluyor,  apple kullanırken böyle sorunlar yaşamıyordum ayda ortalama 100 150 gb arası kullanıyorum 50 gb üzerine çıktığım zaman s24 sapıtıyor bu durum yüzünden tekrar apple a döneceğim 

9 Comments
Mr-Doctor
Expert Level 3
Galaxy S
Operatör ne diyor bu duruma
0 Likes
alikemalbeyatlii
Beginner Level 3
Galaxy S

Ben zaten x bir operatör bayisiyim tüm hatları denedim hatları yenileyip denedim şebeke zayıf kalıyor hatta çift hat yaptığım zaman ve e sim olarak kullandığım zamanlarda durum daha vahim bir hal alıyor , türk telekom denedim instagramdaki videolarda bile donuyor :) metro kullanıyorum metrodan çıktığım zaman internet kendine gelemiyor anca uçak moda  da yeniden başlatmam gerekiyor,  burda marka ayrımı yapmak da istemem samsung 24 serisinde böyle bir sorun var gibi çok da şikayet var çözüm bilen var mı 

mehkra
Active Level 3
Galaxy S
Bende de var ben Samsung A54 kullanıyorum ve Hattımı değiştirmeyi de denedim ama hiç bir şekilde düzelmiyor
0 Likes
Mr-Doctor
Expert Level 3
Galaxy S
Öncelikle ben s24 ultra kullanıyorum öyle bir sorun yaşamadım. Geçen seneden beri kullanıyorum dediniz ve büyük ihtimalle ilk sürüm cihazı aldınız zaten aynı sekilde ilk sürüm buds 3 pro modellerde de koku , sarj sorunu , kulaklıktan birinin kopması gibi sorunlar mevcut hatta rakip firma apple ın 15 pro ilk sürümlerinde bile aşırı derecede ısınma sorunları vardı. İşin özeti farklı bir s24 de aynı hattı deneme fırsatı buldunuz mu ? Ayrıca cihazın üretim tarihi için bunu arama kısmına yazıp bakar mısınız *#12580*369#
0 Likes
alikemalbeyatlii
Beginner Level 3
Galaxy S

Üretim yılı 2024 ağustos gözüküyor , başka s24 de denemedim ama aynı cihazda farklı hatlar denedim farklı marka cihazlarda denedim hatta farklı samsung model cihazlarda denedim , s24 hiç çekmiyor değil zaten,  sadece daha düşük çekim kalitesine sahip , biraz da yoğun internet olduğunda hele operatörün çekimi daha düşükse telefonu kapatıp açmak zorunda kalıyorum  

0 Likes
yahyasogut
Active Level 8
Galaxy S
Samsung cihazlar geçişten sorunlu şebeke yönü zayıf
0 Likes
alii666
Active Level 5
Galaxy S
Arazi de çalışıyorum. Patronun o zamanın en üst model Samsung cihazı vardı kapaklı z fold diye hatırlıyorum. Bende de Poco X3 NFC vardı. Telefonum çok rahat çekerken, patronun telefon hiç çekmezdi. Samsung alınacak telefon değil ama, işte ne yaparsın.
0 Likes
mertys
Expert Level 4
Galaxy S
Türkiyede operatörler zaten çöp ama internetten bi haberde gördüğüm kadarıyla internet hızı şebeke kalitesi cumhurbaşkanı yetkisiyle düşürüldü sessiz sedasız neden böyle birşsy yapıldı bi açıklama yapılmadı.
0 Likes
GökhanS24FE
Active Level 8
Galaxy S
Gerçekten samsung telefonlarda bu var çekim sorunu A54 vardı bende aynı oparatör arkadaşla aynı yerde çalıştığımızda onun telefon çekiyodu benimki çekmiyordu S24 fe aldım aynı sorun bu telefondada var iphone 11 ile adam yanımda video seyrediyoe benim telefon 3g çekiyo video oynatmıyor vs.