Hepsi burada.com üzerinden s24 fe lens koruma diye arattığım ve bu sonuçla karşılaştım satıcı s24 fe ve s24 plus ile uyumlu lens yazmış fakat kafama... View Post
Hepsi burada.com üzerinden s24 fe lens koruma diye arattığım ve bu sonuçla karşılaştım satıcı s24 fe ve s24 plus ile uyumlu lens yazmış fakat kafama... View Post
S25 ultrama kamera lens koruma taktım 15 dk sonra beğenmediğim için sökmeye karar verdim ancak ne kadar çeksem de çıkmadı ben de kenardan tırnak... View Post
Telefonu verimli hızlı kullanmak için geliştirici seçenekleri ayarları nasıl olmalıdır ? View Post
İşlemeci mimarisi: Exynos 2200Sorun: Isınınca mobil veri ping/ms artışı, çekim düşmesiMerhaba, cihazı aldığım günden beri özellikle mobil veri... View Post
Yuvarlak içindeki şeyi kaç yapmalıyım View Post
Arkadaşlar fps cpu kullanımı vs nerden bakilir View Post
Sonunda geldi aylar sonra muhteşemsin Samsung güvenlik yaması yine 1 Ekimde kalmış Aralık ayındayız View Post
Sky children of the Light oyunu çok komik bir bug'a girmiş oynama saatine bakın. View Post
Ben anlamıyorum Samsung bunu niye hiçbir yerde dile getirmiyor. Hatta kurcalamadan bile bulamazsınız, oyun oynarken bataryadan dolayı oluşan ek ısıyı... View Post
| Subject | Likes |
|---|---|
| 24 | |
| 16 | |
| 14 | |
| 14 | |
| 14 |
| User | Likes Count |
|---|---|
| 1460 | |
| 985 | |
| 631 | |