Original topic:

S24 FE UI7

(Topic created on: 05-26-2025 06:53 PM)
183 Views
S24-Fan-Edition
Active Level 6
Options
Galaxy S

UI 7 ye geçmedim zaten iyi pil süresi alamıyorum, güncelleyenler ne durumda cihaz iyi mi? güncelleyeyim mi yoksa gelecek güncellemeleri mi bekleyeyim bilemedim

6 Comments
Y_tS24FE
Active Level 6
Galaxy S
Güncelle pilde sorun oldu ama pişman olmasın
0 Likes
Galaxy S
Kaç saat alıyon sen
Y_tS24FE
Active Level 6
Galaxy S
Mobil veri ile 6.7 saat wifi ile 9 saat civarı değişiyor tabi
0 Likes
Galaxy S
Mobil veri niye bu kadar yiyor wifi ile bende yüksek alıyom
Y_tS24FE
Active Level 6
Galaxy S
Mobil veri Türkiye şartlarından dolayı çünkü durmadan frekans değişiyor hız değişiyor ama wifi sabit hızı bile kolay kolay değişmez wifi dediğin kablolu bağlatı düşün mobil veri Bluetooth bağlantı düşün örnek olarak ondan daha çok yiyor şarjı
0 Likes
KerimKılınç
Active Level 10
Galaxy S
Yükleme bekle az daha. S24 FE kullanıcıları çok şikayette bulundu şarj sürem ekran sürem 3 saatlere düştü diye toparlaması 1 ayı buluyor zaten ne kaldı ONE UI 8'e. A55 kullanıyorum bugün geldi 7 bende yüklemedim yüklemeyi'de düşünmüyorum dertsiz başa dert almaya gerek yok. Tam şarjla 2 günü rahat çıkartıyorum ben cihazımla oyun oynamazsam ki oynadığımda çıkarttığım da oluyor. Bak dün %60'da şarjdan almayla kaç saat kullanmışım sadece zaruri ihtiyaçlar için kapattım sonra devam ettim görünüyor zaten orda senim verilerinde böyledir 6.1 7'den iyi dertsiz başa dert almaya gerek yok zaten çoğu özelliği yoketmişler. 1748281753086.jpg1748281753117.jpg1748281753149.jpg
0 Likes