Original topic:

S24 FE adaptör değişimi / UI7 sonrası şarj problemi

(Topic created on: 06-22-2025 08:46 PM)
206 Views
S24FEowner
Active Level 3
Options
Galaxy S

Arkadaşlar selamlar, güncellemeyle alakası var mıdır yok mudur emin değilim ama telefonu şarja takıyorum, birkaç dakika sonra şarj etmiyor ve birçok kez akşam taktığımda sabah şarjımın yüzde 15 falan olduğunu görüp gün içinde sıkıntılar yaşadım. Bu problemi yaşayan başkası var mı yoksa benim cihazımla mı alakalı öğrenmek istiyorum. Adaptörüm bayağı eski, kablo kutudan çıkan kablo, adaptörle alakalı olabilir mi emin değilim ama 2 tane orjinal adaptörüm durduk yere patladığı için şuanlık eskiyi kullanmak zorundayım 😄

0 Likes
8 Comments
Galaxy S
Orijinal yeni adaptör almalısın kardeşim
0 Likes
S24FEowner
Active Level 3
Galaxy S
2 tane sıfır orjinal sırf prizde unuttuk diye patlayınca insan 700 lira vermeye de korkuyor. Öncekileri trendyoldan almıştımama orjinal olduklarından eminim acaba Samsung'dan alsam **bleep** olur mu ki, denemek lazım aslında 🤔
0 Likes
Galaxy S
Prizde unuttun diye patladı mı 🤯
2 3 gün unuttuğum oluyor bir şey olmuyor. Bence oturduğunuz yerin elektriğinde sorun var bi baktir normal değil
0 Likes
S24FEowner
Active Level 3
Galaxy S
Aslına bakarsan 2 adaptörden biri Antalya Muratpaşa'da, diğeri İstanbul Kağıthane'de patladı yani aynı şehirde bile değil hatta aynı kıta'da bile değil 😄
Muhtemelen trendyoldan aldığım için olmuştur ya, orjinal alıcam bidahakine
0 Likes
Galaxy S
Ya nasip diyelim insaAllah bir daha yaşamazsın kardeşim 😄😊
S24FEowner
Active Level 3
Galaxy S
Eyvallah kankam, inşallah 😊
-Alien-
Active Level 7
Galaxy S
Bi güncelleme getirdi. Ortalık karıştı 😂 Samsung
0 Likes
S24FEowner
Active Level 3
Galaxy S
He yaa valla aylarca beklettiler geldi pişman etti birkaç yönü :)
0 Likes