cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 FE One UI 7 rezaleti

(Topic created on: 2 weeks ago)
59 Views
EmirS24FE
Active Level 7
Options
Galaxy S

Bu cihaz sırf ekimde çıktı diye güncellemeyi mayısta vermek hangi gerizekalı Samsung yöneticisinin aklına geldi merak ediyorum **bleep** 2400 ile 2400e aynı çip nasıl aynı anda alamıyor şaka mı bu? Ne tür bir farklılık var bu cihazlar arasında ne kadar uçurum **bleep** varda S24 serisi ile aynı anda alamıyor ya S23 Fe bile S23 ile aynı anda alacak cidden yetti en yakın zamanda birikim yapıp Vivo X200 Pro veya Honor Magic 7 Pro satın alacağım acele ediyorsunuz sabırlı olun diyen arkadaşlardan özür diliyorum siz haklıydınız daha aynı çipe sahip bir cihaza aynı vakitte veremeyen bir marka ile hiç uğraşılmaz iyi geceler

13 Comments
Galaxy S
Ona bakarsan S9'da Exynos 9810 işlemci var en son Android 10 aldı. Note 10 Lite'da da aynı işlemci var ama Android 13 aldı. Ek olarak S7 ve Note 7'nin Android 8 güncellemesi ile yazılım güncellemesi kesilecekti ama Note 7 cihazlar batarya sorunundan dolayı biraz daha geç üretilince Android 9 aldılar. Kısacası Samsung sabırsız adam işi değil. One UI zaten Bloatware dolu onu da olabildiğince geç veriyorlar.
EmirS24FE
Active Level 7
Galaxy S
Hocam ne kadar android aldıklari değil aynı vakitte almamaları sorun
0 Likes
Galaxy S
Yine saçma bir pazarlama stratejisidir belki. XDA'daki gelişticiler S8 S9 ve S10 için One UI 7 yaptı Samsung hala getireceğiz diyor. Ama satma bence elinde dursun.
0 Likes
Alickk
Active Level 6
Galaxy S
Mayısda Alacağını Hiç Sanmıyorum Nisan Ayı İçerisinde Alıcakdır
0 Likes
Galaxy S
Ya bu güncelleme takıntısı nedir bu millette çözemiyorum. Gelince marsamı gideceksiniz ne bu sabırsızlık. En stabilize arayüz samsung da. Madem bu kadar nefret söylemlerine gireceğinize satın gidin başka bir marka alın tutan yok sizi.
Dexter31
Active Level 4
Galaxy S
Kanka aslında bi yerde konu güncelleme değil verdiğin paranın karşılığı verilen sözler ve kullanici degeni mi bu sayfada gördüğün çoğu cihaz fiyatları neredeyse hepsi iphone cihazlara birebir telefonlar orda işler böyle ilerlemiyor dedikleri zamanda aynı anda bütün hepsine verilebiliyor Android cihazlarda bu kadar seçenek varken aslında kullanici kazanmaları için bunu yapmalılar hatta bazı ülkelerde bununla ilgili yasa cikicak diye biliyorum yani işin özü bi yerde güncelleme ne olabilir ki diyip geçmemek gerekiyor bence .
enineboyuna06
Expert Level 5
Galaxy S
Hocam o yasalar güncelleme desteğiyle ilgili. Samsung'un bu konuda bir sıkıntısı yok piyasanın kralı. Asıl güncelleme işini hızlandırmaları gerekiyor. Bu da One UI 8 ile gerçekleşecek. Bütün cihazlara aynı anda vermek mümkün değil ama hedef kısa sürede bütün cihazlaea vermek olacak.
0 Likes
Ümmet05
Active Level 9
Galaxy S
Sitemin yeri burası değil malesef. Gidip samsung destek müşteri hizmetleri vs yerlede sitem etmek gerekiyor. Çünkü burada yetkililer ve marka patronları yok burayı görmüyolar otomatikmen yardıma ihtiyacı olan kişiler magdur ediliyor dolaylı yoldan. Arkadaşın dediği gibi gönderileri altlara kalıyo ve insanların çoğu onları görmüyo. Ayrıca şahsi fikrim güncelleme gelsede gelmesede elindeki telefonun özelliklerinin %90 ı değişmeyecek. Performans iyileşmeyecek sadece animasyonla daha iyiymiş gibi gözükecek vs vs yani bu kadar büyütmeye gerek yok bu güncelleme işini. Boşu boşuna kafa açmaktan başka bi işe yaramıyo sürekli konu açılması
0 Likes
Strow
Active Level 3
Galaxy S
Verdiğimiz para ve aldığımız sözler karşısında hakkımızı istemek suç mu oe?
0 Likes