cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 FE One UI 7 rezaleti

(Topic created on: 04-13-2025 02:43 AM)
567 Views
EmirS24FE
Active Level 7
Options
Galaxy S

Bu cihaz sırf ekimde çıktı diye güncellemeyi mayısta vermek hangi gerizekalı Samsung yöneticisinin aklına geldi merak ediyorum **bleep** 2400 ile 2400e aynı çip nasıl aynı anda alamıyor şaka mı bu? Ne tür bir farklılık var bu cihazlar arasında ne kadar uçurum **bleep** varda S24 serisi ile aynı anda alamıyor ya S23 Fe bile S23 ile aynı anda alacak cidden yetti en yakın zamanda birikim yapıp Vivo X200 Pro veya Honor Magic 7 Pro satın alacağım acele ediyorsunuz sabırlı olun diyen arkadaşlardan özür diliyorum siz haklıydınız daha aynı çipe sahip bir cihaza aynı vakitte veremeyen bir marka ile hiç uğraşılmaz iyi geceler

13 Comments
Galaxy S
Herkes aynı konuyu açıyor bıktırdınız insanları. Gelince yüklersin. Sen buraya yazınca noldu geldimi güncellemeler soruyorum geldimi. Gerçekten yardıma ihtiyacı olan insanların gönderileri altlara iniyor görünmüyor. Bu kadar da olmaz ya ayıp ayıp. Ben samsungun yerine olsam hazirana kadar sallarım beklesinler.
SefaBey7474
Active Level 7
Galaxy S
Mayıs ayında alacağına bende pek ihtimal vermiyorum nisan ortası veya sonuna doğru gelecektir düşüncesindeyim ancak dediğinizde haklısınız s24-s24 ultra ile s24 fe aynı anda alması lazım normalde
0 Likes
FurkanOrduTR
Active Level 7
Galaxy S
Mayısta alırsa şükret. Bende a35 var sorun çıkmazsa eylül ekim gibi almayı düşünüyorum 😂 gerçekçi olmak lazım biraz.
0 Likes
Ümmet05
Active Level 9
Galaxy S
Bunun tek bir sebebi var pazarlama stratejisi. Doğrudur yanlıştır ona değinmiyorum. Ama adamların stratejisi bu. Ayrıca mantıklı geliyomu saana s23 fe nin s23 serisi ile aynı anda güncelleme alıpta s24 fe nin s24 serisi ile aynı anda almaması. Ortada kesim tarihler yokken boşu boşuna kendi canınızı sıkıyonuz ne gerek var 😂😂 ayrıca güncelleme ile bu telefonlar uçmayacak beklentinizi o kadar yüksek tutmayın arkadaşlar. Sonra hüsranı daha büyük olur benden söylemesi