6.0 ile sorun yumağına dönüşen S23 telefonlara düzeltme güncellemesi beklerken başka bir şey geldi ve sorunlar halen çözülemedi. Düzeltme güncellemesi... View Post
6.0 ile sorun yumağına dönüşen S23 telefonlara düzeltme güncellemesi beklerken başka bir şey geldi ve sorunlar halen çözülemedi. Düzeltme güncellemesi... View Post
S 20 kullanıcıları arkadaşlar telefondan memnun musunuz? View Post
S22 ultra benden mutlusu yok 😅 View Post
Video sabitleme özelliği açık değilken ois neden sarsıntısı fazla. Neredeyse EIS gibi çekiyor. Ois varken video sabitleme özelliği neden koyarlar bir... View Post
S22 serisi olarak One UI 6.0 almadık o bitti one UI 6.1 testleri devam ediyormuş. Maruz kaldığımız şeye bak... View Post
Apple ilk kullanmıştı fakat sonradan bir çok firma bunu kendine entegre etti. Bunlardan birisi de Realme. Bakın adamlar ne güzel yapmışlar keşke... View Post
Galaxy S23 FE kullanıcıları cihazdan memnun mudur, bilmem. Ben cihazı uzun süre kullanmadım ama cihaz hakkında fikir edinecek kadar deneyimim oldu.... View Post
Arkadaşlar destekleyen telefonlar için bir paylaşım daha yapıyorum. Goodlock modülünün içerisindeki One hand operation + özelliği kesinlikle... View Post
Bu anlatacağım işlem için Evvela telefonunuzda Geliştirici seçeneğini aktif etmeniz gerekecektir. Bunun nasıl aktif edildiği hakkında bilgi sahibi... View Post
S23 telefonuma güncelleme geldi a01s şuan bundan iyi bu kadar nasil oluyor da kasıyor yeter artık ne yapıyorsunuz View Post
User | Likes Count |
---|---|
517 | |
514 | |
286 | |
208 | |
199 |
User | Count |
---|---|
54 | |
52 | |
51 | |