cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 FE Isınma Sorunu

(Topic created on: 12-23-2024 11:11 AM)
2534 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Galaxy S

Daha ikinci gün bu telefonla, yeni uyandım bir el Lol atıyım dedim oyun içi 120fps açıktı diğer ayarlar sonda bile değildi oyununun 11. dakikası felan elimde bir ısı farkettim, kılıfı çıkardım ama ne fayda, daha çok ısındı 😂

image

Şarj etme alışkanlığı, şarjda kullanma vesaire telefona en fazla zararın yüksek ısı olduğunu bilen biri olarak hoş hissettirmedi açıkçası bu durum. Snapdragon işlemci fanlarının neden sevdiğini anlıyorum sanırım şuan 😂

Var mıdır yapılabilecekler konusunda fikri olan s24 fe kullanıcıları? Tel hala sıcak bu arada ahahaha trajikomik
18 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
perfz cpu ve fps i ekranda görmek için değil mi, bunu istemediğim için indirmemistim, ekstra bir faydası varsa indireyim. 1734949255762.jpg
0 Likes
speeds
Active Level 3
Galaxy S
biris bilgileri gosteriyo game boster plus indirip maks fps moduna alirsan performans için iyi olur
speeds
Active Level 3
Galaxy S
acikmis zaten pref z indir bence ayarlarsan sadece fps ile sicakligi gorebilirsin ben cok alistim iyi olur ekstra olarak ram islemci ekran karti kullaniminida gosteriyor
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
ben az da olsa ekstra yüke bindirir fps ekranı diye düşünüyorum o yüzden indirmiyorum, wild rifte kendi oyun icinden gosteriyor ama call of da gosterse iyi olurdu ama dedidigim gibi olumsuz etkileyebilecegini düşünüyorum ekranda surekli guncellenen bir veri olmasini
0 Likes
speeds
Active Level 3
Galaxy S
ya sen bilirsin iste çok iyi telefon var elinde kafana gore ram de 30mb fln harcar ben teknolojik cihaz sonucta ne olur olmaz sıcakliğımı hep kontrol ederim
0 Likes
SerCnYtmez
Active Level 8
Galaxy S
120 fps oynarsan her türlü ısınır ve çok batarya yer. Pubg mobile de öyle en düşük ayarda 120 fps oynuyorum 23u da telefon bataryası dayanmıyor ve demir çatal gibi ısınıyor.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
online oyunlar olduğu için grafiktense kare hızı önemli biliyorsundur. Bu cihazlari alıp bu islemcilerle 120 de oynamayacaksak a34 ü kullanmaya devam ederdim ben mesela. Isınma işini acilen çözmeleri gerek, benimle aynı fikirde olduğuna eminim
0 Likes
SerCnYtmez
Active Level 8
Galaxy S
Batarya kapasitesi de artması şart.
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
ısınma diyorum batarya diyorsun hocam, evet o da şart
0 Likes