cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Isınma sorunu

(Topic created on: 01-29-2025 12:00 AM)
168 Views
halils24ultra
Active Level 3
Options
Galaxy S

S24 ultra kullanıyorum son 1 haftadır asırı olmasada telefon gundelik işler yaparken müzik sosyal medya kullanımı vs ısınma oluyor önceden bu tür sorun yasamamıyordum aynı sorunu yasayan **bleep** eden var mı acaba

6 Comments
Tekyolislam25
Active Level 6
Galaxy S
Kardeşim şimdi ne kadarlık bir ısınma söz konusu? Hangi uygulamalar kullanılırken? Daha fazla detey lazım
Tekyolislam25
Active Level 6
Galaxy S
He bu arada kamera kullanımı 47 48 dereceyle oyunların yarattığı ısıyı yaşatabilir eğer gündelik kullanımına daha fazla kamera girdiyse normal gayet ayrıca bu değilse ekran parlaklığı çok önemli bir değişken çünkü sonuçta 2600nit bir parlaklığa sahip telefon ekran ışık bir enerji türüdür ve tür değiştirebilir eğer başka maddeler -özellikle siyah renkli- soğurursa ışığı ciddi bir ısı açığa çıkarki senin telefon parlaklığın daha yüksek olabilir önceki kullanımlarına kıyaslafarkında olmadan elin ısınıyor olabilir ama bu daha daha düşük bir ihtimal bunların hiçbiri değil ise virüs bulaştırmış olabilirsin bir şeyler indirip ya da bağlantılara tıklatıp
Tekyolislam25
Active Level 6
Galaxy S
Ya genel olarak ısınma sebebi bunlar, sıcak ortam soğuk ortam çok **bleep** ettirmez eğer yaşadığın mekanın sıcaklığı çok farklı değilse bende de tam aynı cihaz var
Tekyolislam25
Active Level 6
Galaxy S
Bu yazdıklarımın hiçbiri değil ise ben bilemem servise götürme telefonu boş yere servis de seni geri yollar telefonu mağdur eder bu normal kullanıma sorun değil der bu arada unuttuğum son şey ise kılıf eğer telefonu kılıflıyken kılıfsız halde kullanmaya başladıysan bir miktarcık ısı hissetmen çok doğal ya da arka planda daha fazla uygulama açık bırakman, ennnn ama ennn çok da telefonu yeniden başlatmaman olabilir bak bu dediğim çok önemli elimde senin kullanımına dair net bilgi yok her şeyi sıraladım bunları yazması vakit aldı okurken sana da kolay gelsin
Tekyolislam25
Active Level 6
Galaxy S
Bu arada 47 48 dereceden kastım işlemcinin sıcaklığı telefonun arka yüzeyi biraz daha soğuk olur
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
S25 cıktı ya bilerek işlemciyi düşüruyorlardir