cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 Plus Isınma sorunu

(Topic created on: 02-25-2025 12:07 PM)
299 Views
Ognisher
Active Level 2
Options
Galaxy S

S24+ cihazımda ısınma sorunu var. Dünya genelinde Exynos 2400 işlemciden dolayı olan bir sorun bu ve telefon 60 dereceye kadar çıkıyor. Gündelik işlerde bile 45-50 dereceleri (oyun, video, dosya transferi) gördüğü oluyor. Telefon 2 kere kapanma sorunundan dolayı garantiye gitti ve anakartı değişti. Şimdi garantiye göndermeden Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurursam şu anki enflasyona göre para iadesi ya da başka bir telefon ile değişimi yapılır mı? Samsung bile bunu bildiği için S25 serisinde tamamen Snapdragon işlemciye geçmiş.

image

16 Comments
Bekir_S22_S24
Expert Level 1
Galaxy S
Dostum tüketici hakem heyetine bulaşma cihazın servisten sonra yine aynı hatayı aldığı için servise göndirken kutunun içine sorununun ne olduğunu anlatan ve değişim veya misli ile değişimini istediğini yazdığın bir A4 kağıdıyla yolla ya yeni cihazla değişilir ya da S25 Plus ile değiştirilir :)

Cihazlarınızı gönderirken neden tamir veya onarım istiyorsunuz anlamıyorum onuda. Bu cihaz çıkışta bozuk çıkmışsa git değişimini iste yaparlar onarım kadar mantıksız birşey yok garanti dahili cihazda.
Ognisher
Active Level 2
Galaxy S
Burada yine gönderi açmıştım ve ben 2.sefer videolu kanıt ile kanunu da göstererek değişim için garantiye gittiğimde bana kasada çizikler olduğu için ve aynı sorundan 3. defa olmadığı sürece değişim yapmıyoruz dediler ve anakart ile şarj soketi değişimi oldu. Isınma sorununu da sürekli dile getirdim ama sistemden bakarken normal diyip geçiştirdiler. Ankara'da yorumları gittiğim servisten daha iyi olan servis yok bu yüzden başka çarem kalmadı.
0 Likes
Bekir_S22_S24
Expert Level 1
Galaxy S
BDH a mı götürdünüz ben BDH a götürdüğümde S22 cihazım S24 ile değiştirildi
0 Likes
Ognisher
Active Level 2
Galaxy S
Simge Elektronik'e götürdüm. Bu sefer sizin götürdüğünüz yere götürsem sorun olur mu?
0 Likes
Bekir_S22_S24
Expert Level 1
Galaxy S
Olmaz BDH a götürün daha ilgili ve güzeller
0 Likes
Bekir_S22_S24
Expert Level 1
Galaxy S
Size hem bozuk cihaz satılmış hemde değişimini yapmıyorlar sacmalıga bak benim S24 ümde dediğiniz sorunlar yok yani normal cihaz benimki gibi olur sizinki gibi kapanan cihaz normal değildir bozuktur yani bunu anlamayan bir servis olamaz cizik varmış kasada o da cabası kılıfla kullanıyorum hiç çıkarmadım bir problemde göndericrm bakalım banada aynısını diyebileceklermi
0 Likes
Bekir_S22_S24
Expert Level 1
Galaxy S
Ben sizin önceki gönderinizede aynılarını daha detaylı yazmısım 😄
0 Likes
Ognisher
Active Level 2
Galaxy S
Evet sizin söylediklerinizi aynen söyledim. 2.defa aynı hata için geldiğimi ve insanlara değişim yaptıklarını söyledim. Ama diğer gönderide de yazdığım sebeplerden dolayı sadece onarım hakkınız var dendi. Telefonu alalı 1 sene oldu.
Bekir_S22_S24
Expert Level 1
Galaxy S
6 ay olmadan götürüp değişim isteseydiniz net değiştirirlerdi
0 Likes