cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 FE Isınma Sorunu

(Topic created on: 12-23-2024 11:11 AM)
1662 Views
sepyadam
Active Level 10
Options
Galaxy S

Daha ikinci gün bu telefonla, yeni uyandım bir el Lol atıyım dedim oyun içi 120fps açıktı diğer ayarlar sonda bile değildi oyununun 11. dakikası felan elimde bir ısı farkettim, kılıfı çıkardım ama ne fayda, daha çok ısındı 😂

image

Şarj etme alışkanlığı, şarjda kullanma vesaire telefona en fazla zararın yüksek ısı olduğunu bilen biri olarak hoş hissettirmedi açıkçası bu durum. Snapdragon işlemci fanlarının neden sevdiğini anlıyorum sanırım şuan 😂

Var mıdır yapılabilecekler konusunda fikri olan s24 fe kullanıcıları? Tel hala sıcak bu arada ahahaha trajikomik
18 Comments
sepyadam
Active Level 10
Galaxy S
RamPlus kapalı bu arada, bataryayı yoruyor diye birşey duymuştum, onu açarsam düzelmez herhalde
Aliardad00
Active Level 4
Galaxy S
Ben de yaklaşık 3 aydır S23 FE kullanıyorum biraz ısınma var Exynos işlemcilerde bundan önce S21 FE kullanıyordum ona göre bu telefonum daha az ısınıyor yine de gelişme var Exynoslarda ama tabletim Tab A9 Plus oun işlemcisi Snapdragon onda ısınma yok yinede arada **bleep** var yani
sepyadam
Active Level 10
Galaxy S
Açıkçası testleri izlemiştim Exynos 2400e nin, 1 saat oynuyordu adam 38 oluyordu ısı, bu normal fakat neden ilk oyun, telefonu ilk açtığımda ilk 10 dk da bu kadar ısınır ki. Cihazı yeni aldığım için canımı **bleep** sadece. Umarım one ui7 de iyi bir performans verir
Aliardad00
Active Level 4
Galaxy S
Yeniyken daha fazla ısınıyor telefonlar çünkü batarya henüz oturmamış oluyor iki hafta sonra bahsettiğin videodaki gibi olur ısınma durumu one uı 7 den önce geçer yani 4 samsung telefon eskittim hepsinde aynı oluyor işleyiş pil bölümünde öğreniliyor yazar bu yazı bir-iki haftadan gidecek bu yazının yerinde kalan pil süresi yazacak o zaman düzelecek
sepyadam
Active Level 10
Galaxy S
Umarım öyle olur, ama a34 cihazımı 1.5 yıl yoğun kullanıyordum, pil optimizasyonu oturduktan sonra pil performansı arttı, fakat birkac ay önce (sanırım sarjda kullandığım için) pil hızlı bitiyordu. Bi yandan bu pil olayı yazılımsal diyorum, diğer etkenlerle (yoğun kullanım, sürekli açık wifi+ekran+Bluetooth) birkaç sene etki etmez gözle görülür, bi yanda da diyorum ki millet sürekli tasarruf modunda kullanıyor ayar yapıyor hergun vesaire.
sepyadam
Active Level 10
Galaxy S
+ sarj ve hoparlör girişlerine kir dolmasin diye tıkaç ve etiket alırsam, hava boşluğu kalmayacağı için cihaz daha fazla ısınır mı sizce?
sraoi
Beginner Level 2
Galaxy S
hhh❤❤
sepyadam
Active Level 10
Galaxy S
What happened 😂
speeds
Active Level 3
Galaxy S
konuyu tam okumadim oyun ekletilerin den prefz kur galaxy storden