cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 çekim gücü

(Topic created on: 2 weeks ago)
70 Views
CANYZ
Active Level 3
Options
Galaxy S

Herkese merhabalar. Bugün S25'imi teslim aldım, babama da S24'ümü vermiştim. Ancak babama verdiğim S24'ün mobil veri çekim gücü oldukça zayıf geldi, bazı zamanlarda neredeyse mobil veri hiç çekmiyor. Bu konuda neler yapılabilir? Genel olarak mobil veri çekimi zayıf mıdır?

12 Comments
salihzeki
Expert Level 1
Galaxy S
Kullandığı operatörün çekim gücü bulunduğunuz bölge için zayıf olabilir
KEREMC
Active Level 6
Galaxy S
Ben sorun yaşamıyorum
KızılşahiN
Active Level 6
Galaxy S
Evet bazı cihazlar serilere özel sorun oluyor. Aynı operatör aynı marka ama farklı model telefonlarda çekim gücü **bleep** ediyor.
KEREMC
Active Level 6
Galaxy S
Aynen operatör farkıda çok
KEREMC
Active Level 6
Galaxy S
Vodafone ve türkcell hız farkı aynı konum1744100344623.jpg1744100344637.jpg
KızılşahiN
Active Level 6
Galaxy S
Ben Türkcell ve Vodafone aynı anda aynı telefonda kullanıyordum. Türkcell hız kapasitesi yüksek ama çekim gücü olarak Bursada birçok noktada zayıf kalıyor malesef. Vodafone Bursa içinde bulunduğum bölgelerde daha güzel çekiyordu. Fiyatların aşırı yükselmesi sonucu 2. Hattımıda mecburen Türkcell geçirmek zorunda kaldım. Farklı hatların bölgelere göre avantaji çok oluyor. Hele birde telefonun çekim gücü iyiyse. A34 5G kullanıyorum çok iyi diyemem ama bana yetiyor. Çekim gücü olarak çinli bazı X markalar çok iyi. Eşimle aynı hattı kullnıyoruz benim telin zayif olduğu yerde o çok rahat kullanbiliyor. Afaki **bleep** olmasada takılma bozulma olmuyor seste.
KEREMC
Active Level 6
Galaxy S
Bende türkcell genelde tüm alanlarda lider istanbulun tüm bölgeleri balıkesir trabzon hepsi türkcell şuan
KızılşahiN
Active Level 6
Galaxy S
Ben Vodafoneden çok memnundum taki fiyatlarını aşırı yükseltinceye kadar. Birde herkese farklı fiyat veriyorlar. Eşimle benim aynı tarihli aboneliğimiz ben 25 gb lik paket eşim 40 gb paket bana 270 tl den 630 tl çektiler tarife fiyatını eşime 350 😮 bende kizdım 10 yıllık aboneliğimi bitirdim. Zaten 2. İş Hattim Türkcell ve ücretsiz ona ragmen numaramimi kaybetmemek için mecburi kullaniyordum onuda Türkcell geçirdim.
rcparda
Active Level 7
Galaxy S
Ağ ayarlarını sıfırlamayı deneyebilirsiniz