cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung telefonlarda çekim gücü neden çok düşük

(Topic created on: 03-08-2024 10:39 AM)
2129 Views
muratt123
Active Level 6
Options
Galaxy S
Samsung'un şebeke performansıyla ilgili olarak bazı endişelerim var. S23'te yaşadığımız şebeke sorunları, S24 Plus'ta da devam ediyor gibi görünüyor. X cihazlarına kıyasla çok daha düşük bir çekim gücü var ve şebeke bağlantısı neredeyse yok denecek kadar zayıf. Bu durum, internet erişimini de olumsuz etkiliyor ve Wi-Fi olmadan internete bağlanmak neredeyse imkansız hale geliyor. Zeytinburnu'nda hattımı değiştirmeme rağmen sorun devam etti. Ağ ayarlarını sıfırladım, ancak bu da işe yaramadı. Şebeke performansını iyileştirmek için başka bir yol olup olmadığını merak ediyorum. Anlamsız bir şekilde çok düşük şebeke sinyali alıyorum ve bu durum işimi olumsuz etkiliyor.
10 Comments
Bismarck
Beginner Level 3
Galaxy S
Hocam kesinlikle katılıyorum, kullandığım hattın tarifelerini incelediğimde daha fazla intetnet hızı sağlayan tarifeleri gördüğümde pazarlama stratejisi olarak hızımın düştüğünü düşünmüştüm belki sizin de aynı hattır bilemiyorum fakat hız ciddi anlamra düşüyor yani whatsappta mesaj göndermekte bile sorun yaşadığım zamanlar olmuştu.
3438c
Active Level 1
Galaxy S
Aynı sorunu bende yaşıyorum bulunduğum lokasyonda daha önce başka marka telefon gayet güzel şekilde kullanıyordum galiba samsunglarda kronik sorun.
muratt123
Active Level 6
Galaxy S
Aynı sıkıntı bende de var. WhatsApp bile devre dışı kalıyor, sorun çıkarıyor. Turkcell'i aradım, her şeyini açtırdım. Çekmiyor diye şikayette bulundum, incelediler ve sorun olmadığını söylediler. Samsung'u aradım, çekmiyor şebeke diye dedikleri aynı. Hep sonuç aynı, kronik şebeke sorunu. 📱
3438c
Active Level 1
Galaxy S
Maalesef bende defalarca ardım hep aynı cevaplar 🤔
SukruCil
Active Level 7
Galaxy S
Ne yazıkki aynu durumu bende yaşamaktayım
K-a-a-N
Active Level 7
Galaxy S
Ben eski samsung cihazında bunu yaşıyordum ama şuan yaşamıyorum heryerde full çekiyor. Bazı cihazların tek diş çektiği yerde benim cihaz full çekiyor (s23)
0 Likes
alii666
Active Level 4
Galaxy S
Hattın ne hangi bölgelerde iyi çekiyor ilk defa Samsung çekim kalitesinden memnun biri olarak seni gördüm
0 Likes
K-a-a-N
Active Level 7
Galaxy S
Fabrika içinde aynı operatörü kullandığım arkadaşlarım var onlarda iphone 11 ve 14 pro var onlarda ses kesilirken hat koparken ben hiç kesinti olmadan konuşuyorum
0 Likes
muratt123
Active Level 6
Galaxy S
Modeli nedir kaan senin cihazın
0 Likes