- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Ben evimde nerdeyse çoğu teknoloji Samsung dur. Samsung teknolojisini seviyorum fakat özellikle telefon amiral gemilerindeki eksiklikleri dile getirmek istiyorum. Tabi bu yazacaklarım patent meseleleri yüzünden muhtemelen şu ana kadar telefonlara gelmemiştir fakat yinede patent sorunlarını aşmanın başka yolları olabileceğini düşünüyorum çünkü bazı yine Android markalar Samsung da olmayan ama Apple da olan ön kamera yüz tanıma infrared teknolojisini kullanıyor diye biliyorum. Samsung da çok büyük bir eksiklik çünkü düşük ışıkta veya karanlıkta yüz tanıma kilit açma çalışmıyor ır teknolojisi koymadığı için ön kameraya. Apple o yönde çok ama çok başarılı, ayrıca benim diğer telefonlarda sevdiğim bir özelliği daha yazmak istiyorum. Arama kolaylığı sağlayan bir özellik.. Mesela biri ile normal mesajlaşırken sıkıldın direk telefonu mesaj ekranındayken yüzüne götürüp derdini sözlü anlatmak istediğinde otomatikmen arama yapması lazım. Bu huawei de var ve aşırı kolaylık sağlıyor. Bir diğer sorun tüm nerdeyse internetteki her akıllı asistanda her sistemde Türkçe dil desteği varken, tutup Samsung bixby diye birşey çıkartıp üstüne yıllardır türkçe dil desteği vermemesi çok büyük ayıp. Diğerleri dilimizi ekleyebiliyorken Samsung un bu düşmanlığı niye. Düşmanlık diyorum çünkü yıllardır eklemedi, başka mesele olsa bukadar sürmezdi. Bir diğer mesele bir yerde yine yazmıştım. Samsung telefonun kendi kamerası kendi yazılımı ile yapamadığı efektleri video veya fotoğraf çekerken uygulanan süper ötesi filtre ve canlı efektleri nasıl olurda başka bir indirilen aplikasyon yapabilir. Böyle bişey olmamalı, kamera için video ve fotoğraf efektleri kendi bünyesinde daha da geliştirilmeli, başka paraları bilgi çalan uygulamalara gerek duyulmamalı. Yapay zeka desteği geldi müthiş bişey gerçekten, bir Samsung sevdalısı olarak bunu resim ve video çektikten sonra değil çekerken de efekt olarak bişeyler yapmasını çok isterim. Dünyaya telefonu yapay zeka destekli olarak siz duyurdunuz. Öncüsü sizsiniz, diğerleri lafını etmezken siz sundunuz ve bunu sunmadan önce siz hazırlandınız. Lütfen diğer markaların bu alanda sizi sollamalarına izin vermeyin, hiç doğru olmaz, Süper teknoloji devine yakışmaz. Ben birileri görür değerlendirir belki diye burdan yazmak istedim. Sizde lütfen bu eksikleri giderin. Biz Samsung teknolojisini seven sadık kullanıcılarız öyle kalmak istiyoruz. Şarj, 2kran çözünürlüğü, kamera çözünürlüğüne de el atarsanız oda süper olur ayrıca.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
a month ago in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
a month ago in