cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S24 FE Çekim Sorunu

(Topic created on: 4 weeks ago)
151 Views
sercan88
Beginner Level 4
Options
Galaxy S

Merhaba, s24 fe model telefonda hangi operatörü denersem deneyeyim baglanti problemi yaşıyorum. Çekim gucu s24fe ile -100dbm altinda iken farkli telefonlarda ayni noktada çok daha iyi cekim gücü aliyorum. Bu durum telefon gorusmelerinde cok **bleep** kesilmelere sebebiyet veriyor. Benzer sorunu yaşayan var mı 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Bordo
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba sercan88,

Cihazınıza, farklı bir sim kart takarak denediğinizde de aynı sorun görülüyorsa, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.

MOD

View solution in context

0 Likes
5 Comments
oEKx
Active Level 6
Galaxy S
Bende s24 fe kullanıyorum evde hep 5 çizgi çekiyor bi sorun yaşamıyorum hocam
s24fe
Expert Level 1
Galaxy S
Bende de tam tersi. Diğer telefonların (iPhone 13 ve 11) servis yok dediği yerde 1 tırnak 4G kullanıyorum. S22'nin 2 tırnak olduğu yerde 3 tırnak alıyorum.
Galaxy S
Bende de var hocam tek sim iken yuksek cekim yapiyordu ikinci simi taktim internette takilmalar donmalar olmaya basladi
BENEFICIAL_S24
Active Level 10
Galaxy S
Bende S24 var görüşmede falan hiç problem yaşamadım.
Solution
Bordo
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba sercan88,

Cihazınıza, farklı bir sim kart takarak denediğinizde de aynı sorun görülüyorsa, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.

MOD

0 Likes