cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 ve S24 Serisi 50 MP sorunu

(Topic created on: 06-01-2025 06:56 PM)
205 Views
AliGalaxyS23
Beginner Level 2
Options
Galaxy S

S23 telefon modeline sahibim. Telefonu ilk aldığımda 50 MP formatında fotoğraf ve video çekimlerimde şahane fotoğraflar çekebiliyordum. One UI 6.1 güncellemesinden sonra bariz optimizasyon sorunları mevcut, One UI 7 geldiğinde çözülür dedim, sonuç yine aynı. 50 MP fotoğrafa yaptığı yazılımla pastel boya gibi sarı efekti katıyor ve video çekimlerinin de kontrastı çok düşük, yeşilimsi bi imaj veriyor. Sonradan test ettim, Snapdragon işlemcili telefonlarında bu sorun varken, Exynos işlemcili S24 düz serilerinde bu sorun yoktu test cihazlarında. Düşünün ki S23 Ultra - S24 Ultra cihazlarının bile 50 MP fotoğraf ve video kaliteleri çok düşürülmüş. Bu konu çok spesifik olduğu için yardımcı da olunamadı. Yazılımla çözülmesi gereken bir konu. Şu an utancımdan fotoğraf ve video çekimi yapamıyorum.

image
12 MP

image
50 MP

7 Comments
dark54
Active Level 7
Galaxy S
her gelen guncelleme ile birseyler bozuluyor
61Hakann
Active Level 6
Galaxy S
Bozulmuyor bilerek bozuluyor 😊
Artisit34
Active Level 10
Galaxy S
Sadece s serisi değil a serisinde de durum aynı. 12mp daha doğal çekerken 50 mp daha canlı çekmeye çalışıyor
0 Likes
dark54
Active Level 7
Galaxy S
insanlarin gozune hos gözükmeye çalışıyorlar
0 Likes
AliGalaxyS23
Beginner Level 2
Galaxy S
Kamera ayarlarını çok kurcaladım, Samsung'un Camera Asistant ayarlarıyla da denedim, sonuç hep aynı, dikkatimi çeken nokta, Pro Video ile otomatik çekimde normal çekiyor ama o da ince ayar istediği için telefona bırakamıyorum görüntü ayarını, iyice bozdular, bu durumdan hiç memnun değilim :(
eros09
Active Level 6
Galaxy S
Aldığımdan beri aynı durum var 12 mp le çekiyorum ben
0 Likes
KaanS23
Expert Level 2
Galaxy S
Gerçekten telefonu cebimden çıkarmıyorum foto çekmek için apple kullanan arkadaşlarımın çekip bana yollamasını istiyorum
0 Likes