S21 5g DBT Almanya csc olmasına rağmen güncelleme gelmiyor View Post
S21 5g DBT Almanya csc olmasına rağmen güncelleme gelmiyor View Post
Galaxy S24 Ultra'nın tasarımını gösteren yeni görüntüler internete sızdırıldı. Peki Titanyum başta olmak üzere Galaxy S24 serisinin amiral... View Post
Samsung S22 hangi ülkenin csc daha iyi daha doğrusu daha stabil o csc yükleyeceğimde View Post
Bazen Google play hizmetleri inanılmaz derecede şarz yiyor telefonumu şarza taktığımda ana kart kısmında inanılmaz ısınma meydana geliyor ve şarz... View Post
Arkadaşlar CSC ile One UI 6 ya güncelledikten sonra telefonu, WP de yedekleme yapmıyor. %100 e geliyor sonra tekrar %99-98 e geriliyor, tekrar %100... View Post
Video izlerken drop giriyor sürekli izleyemiyorum kasıyor instagram hikaye reels galeri snapchatten video izlerken sürekli drop giriyor sizce sorun... View Post
Telefonu temmuz ayında almıştım ama yuvasında sıkıntı var sanırım sarj olmuyor. Ayrıca hiç telefon şarjdayken oynamam neden böyle olmuş olabilir . View Post
S22 hafıza Ram plus seçimi en uygun ne olmalı. Normalde 4 GB. 6-8 yükseltirsek sıkıntı olur mu View Post
Merhabalar ürünü 1 aralıktan beri kullanıyorum şarjı çok çabuk bitiyor gibime geliyor formlardan baktım ultra HD ekran kullanma, ışığını çok kıs,60 hz... View Post
Dağıtımlara devam ediliyor ama ülkemiz konusunda yorumsuz... 😉 Twitter'da da takip edebilirsiniz... View Post
User | Likes Count |
---|---|
452 | |
451 | |
274 | |
204 | |
191 |
User | Count |
---|---|
50 | |
49 | |
44 | |