cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 ultra pil kullanımı

(Topic created on: 12-20-2023 12:03 AM)
587 Views
BloodyMalaz
Active Level 1
Options
Galaxy S

image

image
%100lük kullanımda yaklaşık 7.30 saat açık kullanım süresi alıyorum genel olarak. 
Pil koruması aktif(%85), pürüzsüz hareket, fhd ekran, 60 hz yenileme hızı, Bluetooth günde 2 saat kadar açık, wifi kapalı sadece mobil veri kullanıyorum, tema ise sürekli karanlık, oyun oynayacak vakit bulamadığım için de oyun oynamıyorum. 
Pil tasarrufu kapalı, açmamı önerir misiniz? Bazı kişiler açılmamasının daha iyi olacağını vs söylemişlerdi ama pek anlam veremedim. Cihaz 20 günlük, batarya performansı sizce iyi mi? Şimdiden teşekkür ederim. 

0 Likes
1 Comment
sabırS22
Expert Level 1
Galaxy S
20 günlük olduğu için bu kadar olması normal ve ilerde batarya performansı daha iyi olacaktır,güç tasarrufunu açmak hiçbir şekilde telefona zarar vermez sadece telefonun hızını sınirlandırıp bataryanın geç bitmesini sağlar oyüzden güç tassarrufunu oyun oynarken hariç istediğiniz zaman açıp kapatabilirsiniz oyunlardada açarsanız bu oyunun donmasına yol açar ama oyundada açsanız zararı olmaz (biraz fazla uzattım kıscası hıçbir zaman hıçbir şekilde güç tasarrufunun bir zararı yoktur güvenle kullanabilirsiniz)