cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S22 ULTRA S PEN MENUSU CIKMIYOR

(Topic created on: 12-19-2023 11:07 PM)
427 Views
ilyassss
Active Level 5
Options
Galaxy S
BU NASIL GUNCELLEME YASADIGIM KACINCI SORUN BU S PENI CIKSRINCA MENU CIKMIYOR ARTIK TEBRIK EDERIM SAMSUNG
image

9 Comments
mehmet537
Active Level 6
Galaxy S
Yakında düzeltilir bende de aynı.
Büyük güncelleme sonrası olağan bir durum...
0 Likes
MAŞtAŞ
Active Level 6
Galaxy S

S pen menüsü içerisinden ayarlarından kendiniz değiştirebiliyorsunuz bu durumu. Düzeltilmesini beklemenize gerek yok...

mehmet537
Active Level 6
Galaxy S
Teşekkür ederim. Kontrol edip düzelttim. Ama büyük güncelleme sonrası bir takım sorunlar, hatalar olabiliyor normal olarak...
0 Likes
MAŞtAŞ
Active Level 6
Galaxy S

Evet ama hasta ameliyat masasında kalacak kadar da büyük hatalar kabul edilemez bu kadar değerli cihazlara. Biraz önce members başka ülkede bir hata gördüm bildirim paneli komple yok :) Cihaz A serisi... Arkadaş photoshop yapmadıysa eğer :)

mehmet537
Active Level 6
Galaxy S
Doğru söylüyorsunuz elbette devasa hatalar kabul edilebilir bir şey değil ama küçük çaplı şeyleri bile kabul edemeyen arkadaşlar var ki yazılım dediğimiz şeyde hata olmaması imkansız hata olacak ki stabilitesi de olsun 😊
MAŞtAŞ
Active Level 6
Galaxy S

Güncellemeden sonra S pen çıkarınca, S pen çıkarıldığında hiçbir şey yapma olarak ayarlı ama siz bu durumu S pen ayarlarından değiştirebiliyorsunuz. Güncellemeden önceki gibi S pen menüsünün çıkmasını sağlayabilirsiniz...

ilyassss
Active Level 5
Galaxy S
Tesekkur ederim duzeldi fakat simdide klavyede sorun var kendi kendjne kapaniyor saka gibj guncelleme
0 Likes
MAŞtAŞ
Active Level 6
Galaxy S

Yakın zamanda bir güncelleme daha gelecektir bu hatalara karşılık olarak. Başka nasıl sorunlarla karşılaşıyorsunuz bilmiyorum ama belirli bir süre sonra düzelecektir diye düşünüyorum. Daha güncellemeye kullanıcı olarak yabancıyız belirli süredir test ediyoruz ama tabi ki bu sıkıntıların ve geçen sürenin hakkı değil...

sabırS22
Active Level 10
Galaxy S
Güncellemeden sonra böyle sorunlar olabilir bence bir güncelleme yayınlanınca hemen indirmeyin bir kaç ay bekldyip indirin daha az hata alırsınız (bence)
0 Likes