cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 ultra dan 24 ultra geçmek

(Topic created on: 01-29-2024 08:03 AM)
745 Views
coraefecan
Active Level 4
Options
Galaxy S
Tr cihazı 8/256 s23 ultra kullanıyoru yurtdışı 12/256 s24 ultraya geçmek mantıklı mı sizce telefon gerek ram olarak gerek işlemci olarak güçlenecek ayrıca 7 yıl güncelleme olayı da daha uzun ömürlü olur sizce ne yapayım
11 Comments
sahinnn
Active Level 1
Galaxy S
Bence deymez ahım şahim yenilik yok
coraefecan
Active Level 4
Galaxy S
Yenilikten ziyade kullanım ömrünün artmasını istiyorum 4k 60fps videoda lens değişme harici işime yarayacak bence de yenilik yok
0 Likes
ATC_Closed
Expert Level 2
Galaxy S
Geçebilirsiniz;

Ultra modelindeki ayrıca özellikler kalemi olması ve Titanyum olması.(Titanyum IPhone 15 de titanyum kaplama hakkında sorunlar yaratmıştı. Samsung da bu yaşanır mı bilmiyorum.)

Ayrıca ön sipariş ile 2 katı hafıza alabilirsiniz. Yani 128 GB aldınız. Ama size 256 GB dönüyor.

(Eğer yorumumu yararlı bulduysanız çözüm olarak isaretleyebilirsiniz 😊)
0 Likes
Kaaņ
Active Level 1
Galaxy S
S24 ultra kullanıcısı olarak diyorum geçme değmez aradaki fiyat farkına git 1 tane daha s23 ultra al
0 Likes
coraefecan
Active Level 4
Galaxy S
Şuanlık arada **bleep** yok evet ama bende 8gb ram var s24 ultrada 12gb var ayrıca güncelleme süresi daha uzun bunları düşününce ileride etkisini gösterir diye düşünüyorum
0 Likes
AlperAlpaslan
Expert Level 4
Galaxy S
kral o zaman ilerde alsana hem ucuzlar
0 Likes
coraefecan
Active Level 4
Galaxy S
Benim telefon da ucuzlayacak hangisi daha çok ucuzlar bilemiyoruz hazır benim telefon yeniyken değişmek istedim
0 Likes
AlperAlpaslan
Expert Level 4
Galaxy S
bence hiç gerek yok çünkü kamera da artık 10x optik zoom yok. 100x zoomda da bi **bleep** yok. 10x optik zoom daha değerli bence
0 Likes
BERKO79
Active Level 6
Galaxy S
Paşam ben çarşamba geçiyorum 12 256 GB s24 ultraya s23 ultradan **bleep** çok var **bleep** yok diyenlere: lensler arası geçiş 2600 nit parlaklık yansıma yapmayan ekran en önemli **bleep** bence bu daha sağlam WiFi 7 daha iyi hoparlör s Pen kullanımında kolaylık düz ekran ekran koruyucu kılıfla kalkma yapmaması bunlar aklıma gelenler