cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S23 FE'den S25 Ultra'ya Geçmek?

(Topic created on: a month ago)
243 Views
Lushyy
Active Level 9
Options
Galaxy S

image

Fikirlerinizi merak ediyorum. Daha önceden hiç düz bir S serisi veya Ultra kullanmadım. İki telefonum oldu A31 ve şuan aktif kullandığım S23 FE. Bir telefonda ergonomiklik ve kamera özellikleri benim için iyi olmalı. Fikirlerinizi bu doğrultuda belirtirseniz sevinirim. Teşekkürler. 🌟

5 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Alickk
Active Level 4
Galaxy S
Kesinlikle Değer Geçmeye 😊

View solution in context

Solution
s24fe
Expert Level 1
Galaxy S
Güzel hissettirecektir.S23FE halen güzel cihaz böyle çağ atlamış hissetmeyeceksin ama

Kameralar,8 Elite,Ekran,Pil gibi konularda elinde bir canavar tuttuğunu hissedeceksin....

Ebıl al ebıl güncellemeler anında geliyomuş😂😂😂

View solution in context

Solution
mtrnn
Active Level 3
Galaxy S
Sizin kararınız fakat bence cihazınız daha 2 sene yazılım güncellemesi alacak. Ayrıca cihazınızın sizi üzmediğini düşünüyorum bilmem yanılıyor muyum. S25 sahibi olarak S26'yı beklemeniz taraftarıyım. Selamlar.

View solution in context

Solution
itzRabel
Active Level 3
Galaxy S
Merhabalar! Ben S25 Ultra sızıntılarını görünce beklemek yerine S24 Ultra almış biri olarak yazıyorum. Benim buradaki sebebim tasarımda benim S24'ü daha premium bulmamdı. Kenarların düz olması bence konforlu bir durum değil. Ben kişisel olarak tam yuvarlak olmamakla birlikte hafif yuvarlatılmış kenarları tercih ediyorum. Ayrıca S ve Note serisinin birleşiminden gelen dikdörtgen köşeli bir ekran görmek ve bu ekranın S24 Ultra modelinde düz ekran olması acayip hoşuma gitti. S25 Ultra'nın Kaleminin temassız işlemlerini yitirmesi, arka kamera lenslerindeki halkaları kolay olmasa da ısı gerekmeksizin zorlama ile çıkarılabilmesi; selfie kamerası, ekran çözünürlüğü, parlaklık miktarı, şarj hızı, depolama birimi okuma yazma hızı, ramlerin hızı, S25 Ultra modelinde S-Pen'in batarya yitirmesine rağmen gereksiz yere telefonda S-Pen şarj modülünün duruyor olması (sanki 24 ultradan arta jalan takılmış gibi), ultra geniş açı kamerası dışında her şeyin aynı kalması gibi etkenler beni S25 Ultra modelinden uzaklaştırıyor. Eğer S serisi cihazlara geçmeyi düşünüyorsan ikinci el bir S24 Ultra alıp S26 çıkana kadar para biriktirip S26 Ultra'ya geçebilirsin. Ya da direkt S26 Ultrayı bekleyebilirsin. En nihayetinde karar senin. Ben sadece fikirlerimi ve "ben olsam ne yapardım" düşüncemi paylaşıyorum.
Saygılarımla
Rabel

View solution in context

Solution
Motun
Active Level 10
Galaxy S
S25 u şuan alınabilecek en iyi cihaz pişman olmazsınız 😊

View solution in context

22 Comments
Solution
Alickk
Active Level 4
Galaxy S
Kesinlikle Değer Geçmeye 😊
Lushyy
Active Level 9
Galaxy S
Yorumunuz için teşekkür ederim. Olur da geçersem sizleri de ilk gönderimin altına etiketleyeceğim. Teşekkürler. 😊🙏
Solution
s24fe
Expert Level 1
Galaxy S
Güzel hissettirecektir.S23FE halen güzel cihaz böyle çağ atlamış hissetmeyeceksin ama

Kameralar,8 Elite,Ekran,Pil gibi konularda elinde bir canavar tuttuğunu hissedeceksin....

Ebıl al ebıl güncellemeler anında geliyomuş😂😂😂
Lushyy
Active Level 9
Galaxy S
😀 Yorumun için teşekkür ederim. Tabii ki çağ atlamış hissetmeyeceğimi biliyorum. Bizzat standında incelediğim bir telefondu. Ama dediğiniz gibi elimde canavar tutuyormuş gibi hissetmek istediğm için çok yerinde bir yorum yaptınız. Yorumunuzu dikkate alacağım çok teşekkür ederim. 😊🙏
s24fe
Expert Level 1
Galaxy S
Şimdiden hayırlı olsun😊
Lushyy
Active Level 9
Galaxy S
İnşallah alırsam paylaştığım gönderide sizi de etiketleyeceğim. Teşekkürler. 😊🙏
tghyffa
Active Level 8
Galaxy S
Şahsi fikrim s26 serisini beklemen olacaktır s25 ultra da iyi cihaz özellikle fe serisinden geçeceksen ama s23fe ile 1 yıl daha bekleyebilirsin bence s26 da batarya konusunda da daha iyi olacağa benziyor bence beklemelisin
Lushyy
Active Level 9
Galaxy S
Teşekkür ederim. Yorumunuzu değerlendireceğim. 😊🙏
Solution
mtrnn
Active Level 3
Galaxy S
Sizin kararınız fakat bence cihazınız daha 2 sene yazılım güncellemesi alacak. Ayrıca cihazınızın sizi üzmediğini düşünüyorum bilmem yanılıyor muyum. S25 sahibi olarak S26'yı beklemeniz taraftarıyım. Selamlar.