cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Servis Hakkında

(Topic created on: 02-12-2025 05:54 PM)
197 Views
connection92
Active Level 1
Options
Galaxy S

IMG_0060.jpegIMG_0061.jpegIMG_0062.jpegMerhaba herkese, bir sorunumu anlatıcam ben dün S22 cihazımı ekranda amoled yanığı olduğu için ve ön kameranın etrafında yeşil ışık çıktığı için Yıldırım Elektroniğe gönderdim ve bugün incelediler ve bir sorun olmadığını söylüyorlar ama mesela durum çubuğundaki simgeler ekranda gölge oluşturuyordu wifi saat gibi hatta telefon açılırken gelen samsung yazısı telefon açıldığında ekranda gölge olarak kalıyor daha sonra gidiyordu ve ön kameranın etrafında yeşil ışık vardı yuvarlak şekilde bugün geri göndericeklermiş nasıl bir yol izlememi tavsiye ediyorsunuz ne yapmalıyım yardım ederseniz çok sevinirim. Ekran resimlerini de ekledm.

12 Comments
itzRabel
Active Level 4
Galaxy S
Bence bir Samsung bayisine gidip konuşun, durumu anlatın ve cihazınızı servise göndermelerini isteyin. Ne kadar tutacağını bilmesem de bu şekilde çözebileceğinize inanıyorum.
Saygılarımla
Rabel
connection92
Active Level 1
Galaxy S

Denicem teşekkür ederim

itzRabel
Active Level 4
Galaxy S
Rica ederim efendim. Umarım en yakın zamanda sorununuz çözüme kavuşur. Esen kalın.
Galaxy S
Başka bir servise gönderin. Yetkili servis olmasına dikkat edin. Bariz bir amoled yanığı sorununa nasıl bir şey yok diyorlar anlamıyorum. Hatta mümkünse cihazı elden götürün servise.
connection92
Active Level 1
Galaxy S

Bende anlamıyorum çünkü çok bariz bir sorun muhtemelen değişim istediğim için böyle yaptılar çünkü cihazım henüz 6 ayı doldurmadı onun dolması için oyalicaklarını düşünüyorum.

0 Likes
ienes
Expert Level 2
Galaxy S
Sorundan eminseniz herhangi bir Samsung shopa gidin kabul etmezler ise tüketici hakem heyetine basvurun
connection92
Active Level 1
Galaxy S

Öyle yapıcam teşekkür ederim

0 Likes
ienes
Expert Level 2
Galaxy S
Rica ederim
connection92
Active Level 1
Galaxy S