cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S25 Serisi Hakkında

(Topic created on: 6 hours ago)
101 Views
ardaaa
Active Level 5
Options
Galaxy S

Biraz önce hepsini inceleme fırsatım oldu 1 saatlik deneyim sonucu şunu söyleyebilirim herkesin dediği gibi s24 serisinden geçmek cok mantıklı olmaz s23 serisinden geçmek daha mantıklı animasyonlar yeterli ama iyileştirilebilir s pen yetersiz kalmış diyebiliriz kamera lensleri her an gideceğim der gibi duruyor ultra modeli için ısınma konusuna değinecek olursak düz s25 serisinde daha bariz bir ısınma var . Plus ve Ultra için normal diyebilirim. Şimdilik deneyimlerim böyle

9 Comments
Galaxy S
Kanki Hâlâ S23 Ultra İle Aynı Kamera Sensörü Kullanılıyor Ve S Pende Bluetooth Özelliği Bile Yok Almaya Değmez S23 Ultradan S25 Ultraya Geçilmesine Gerek Bile Yok 😁🙏🤘 Süper Bir Kamera Var Samsung S23 Ultrada Hâlâ 😁🤘
ardaaa
Active Level 5
Galaxy S
s pen sınıfta kaldı ama s23 ultradan geçilir paran varsa
0 Likes
UnSXaeRaa
Active Level 3
Galaxy S

Merhaba. S25 ultrayı kullanmaya başlayalı 2 gün oldu. Ama bugün şöyle bir problemle karşılaştım. İnternetim olmasına ve mobil veri açık olmasına rağmen internete bağlanamıyorum. Uygulamalar açılmıyor, whatsapptan mesaj gönderemiyorum, tarayıcıyı açmıyor bağlantınız yok diyerek. Arkasından da bir bildirim geldi cihazınızın daha iyi çalışması için telefonunuzu yeniden başlatın dedi. Böyle bir problemle karşılaştınız mı? Bana mı böyle bir cihaz denk geldi anlamadım ne yapacağım ben bu böyle devam ederse?

0 Likes
ardaaa
Active Level 5
Galaxy S
yeniden başlatın ise yaramazsa sıfırlamayı deneyin hiçbiri ise yaramazsa cihazınızı değişim yaptırabilirsiniz
0 Likes
UnSXaeRaa
Active Level 3
Galaxy S

Daha 2 günlük bir telefonda böyle bir şey yaşanması pek normal gelmedi bana. Yeniden başlattığımda da düzelmedi. Sürekli uğraştıracak belli ki

0 Likes
ardaaa
Active Level 5
Galaxy S
aldığınız yere götürün değişim sağlayacaklardır daha yeni bir cihazda bunun yasanmasi bana da normal gelmedi
0 Likes
UnSXaeRaa
Active Level 3
Galaxy S
Samsung shop'dan sipariş vermiştim. Şimdi teknik servisten dönüş bekliyorum. Ona göre değişim isteyeceğim.
0 Likes
ardaaa
Active Level 5
Galaxy S
degistireceklerdir kesinlikle
0 Likes
UnSXaeRaa
Active Level 3
Galaxy S
Umarım😊
0 Likes