Original topic:

One UI 7 Spekülasyonları Hakkında Net Konuşacağım

(Topic created on: 02-07-2025 12:36 PM)
1085 Views
Aykut
Expert Level 5
Options
Galaxy S

Arkadaşlar günde 50 tane post açmanıza gerek yok. 

Öncelikle şu S24 için ortalıkta dolaşan beta 4 hakkında konuşayım. 21 Ocak gününde yanıt olarak verilmiş fakat 4. Beta olmayacak. O yüzden o gönderiye çok fazla inanmayın. 

One UI 7 neden yayınlanmıyor sorusuna gelirsek S25 serisinin biraz daha satış yapmasını istiyor Samsung bana göre. Tahminin şubat ayında S24 serisine gelmeyecek. 

7 yıllık güncelleme sözü de boş bir söz bana göre. Çünkü seneye s26 çıktığında s25 kullanıcıları da 1-2 ay bekleyecek güncelleme için. Samsungun güncelleme konusunda ne kadar vasat olduğumu bir kez daha gözler önüne seriyor. 

S23 ve S22 serisi için kore forumlarında mayıs haziran aylarını bulabileceğinden bahsediyorlar. Android 16 Resmi çıkış yaptığında Samsung halen amiral gemisi cihazlarına Android 15 dağıtıyor olacak. İnsanları kendilerinden böyle soğutuyorlar. Bütün kullanıcılar çok ciddi isyanda ve Samsungun zerre umrunda olduğunu düşünmüyorum. 

36 Comments
emry2001
Active Level 8
Galaxy S
Samsungun bir bildiği varki zaten boşa 7 yıl vermez diyorki kısaca güncellemeleri kötü buluyorsanız yeni cihazlara geçin
Aykut
Expert Level 5
Galaxy S
Öyle maalesef
ers4
Active Level 7
Galaxy S
Asıl sıkıntı şu aslında ortada kararlı bir one ui 7 yok deniliyor yani s25 ile gelen sürüm bile aslında s25 için gelişmiş bir beta. Hala bazi eksiklikler var. Büyük ihtimalle samsung kararlı one ui 7 yi 7.1 adında verecek o da yaz sonunu bulur gibi.
Aykut
Expert Level 5
Galaxy S
S25 çıkış yaptıktan sonra U takılı bir güncelleme verdiler onda da bazı hatalar varmış. Koskoca Samsung 1 yıllık süre içerisinde bir yazılımı geliştiremediler ben ona şaşıyorum
ers4
Active Level 7
Galaxy S
Maalesef çok geride kalmaya başladılar. Piyasaya dün çıkan markalar bile alıp yürüdü
Aykut
Expert Level 5
Galaxy S
Öyle
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Dediğin Gibi Beta 4 Olmuyacaksa Şubatta Gelir Ya En Azından Sadece S24 Serisi İçinde Olsa (:
Aykut
Expert Level 5
Galaxy S
Yani bilmiyorum artık bu firmadan bıktım
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
İlk Defa Bu Kadar Büyük Bir Güncelleme Olduğundan Üstünden Pek Kalkamadılar Gibi 😄